עוגת דובדבנים טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דובדבן טארט. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 352 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, עוגת קפה streusel ללא גלוטן דובדבן משמש (או טארט), ו טארט שוקולד דובדבן טארט (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חמאה מומסת לתוך תבנית אפייה מרובע 8 אינץ'.
בקערה קטנה, לשלב דובדבנים עם 1 כף. קמח וסוכר 1/2 כוס.
מערבבים עד החומרים משולבים היטב.
בקערה גדולה, מערבבים יחד אבקת אפייה וקמח וסוכר שנותרו. ערבוב כל הזמן, בהדרגה להוסיף חלב לתערובת ולשלב ליצירת הבלילה דקה. מערבבים וניל ומלח.
יוצקים את הבלילה למחבת על חמאה מומסת; פרושים באופן שווה. (לא לערבב חמאה וחמאה יחד.)
מורחים תערובת דובדבן באופן שווה על הבלילה.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב על גבי ופשוט המשרד למגע, על 45 דקות.