פאי דייגים דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 2694 קלוריות, 199 גרם חלבון ו 129 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %86 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה נהדר. עוגת דייגים, עוגת דייגים, ו עוגת דייגים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. מרתיחים תפוחי אדמה במשך 8-10 דקות או עד מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים ומחית עם חמאה וחלב.מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.הכן ramekins בודדים על ידי גרימת תרד באופן שווה בתחתית כל אחד. למעלה עם שכבה של האדוק pieces.In מחבת גדולה או מחבת, מחממים את השמן ואת בצל קצוץ וגזר לאט, כ 5 דקות או עד רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
האדוק.
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
מוסיפים אפונה וחוזרים לחום.להביא רתיחה, ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה, על 5 דקות.מגניב 5 דקות, ואז מצקת מעל האדוק, מוודא כל ramekin מקבל שפע של ירקות.זרוק שניים או שלושה כפות גדושות של פירה על גבי כל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
האדוק.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
6
מורחים באופן שווה במקצת משאיר מקום בקצוות לאדים לפרוק.למעלה עם אבק של פרמזן ו / או פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים 15 דקות, או עד האדוק מבושל דרך העליון הוא השחמה יפה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.