עוגת דייגים
פאי דייגים הוא ... pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, יין, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת דייגים, עוגת דייגים, ו קארי דייגים.
הוראות
תכין את הפירה.מחממים התנור ל 200c. לקלף לקצוץ את הבצל. קוצצים את הסלרי ואת הכרישה לחתיכות cm. לקלף דק קוצצים את השום. דק קוצצים את השמיר.
הסר את העור והעצמות מהדגים וקוצצים אותו לקוביות 2cm. לקלף את prawns.In סיר, לחמם את החמאה, וכאשר הוא נמס, לשים את הבצל, סלרי, כרישה ושום. מבשלים אותו על חום בינוני במשך 15 דקות עד הבצל הוא רך מאוד.
מוסיפים את הקמח למחבת, מערבבים אותו היטב, מוסיפים את היין הלבן ומערבבים אותו עד שהקמח והיין משתלבים.
יוצקים 150 מ "ל של המניה ומערבבים כי עד שהוא הפך משולב, ואז להוסיף עוד 150 מ" ל של המניה ומערבבים את זה כדי לשלב. לבסוף, להוסיף את המניות הנותרות ומערבבים אותו. ואז להביא את התערובת עד לרתיחה, להנמיך את החום מעט ומבשלים אותו עד שהוא מופחת בחצי (כ 5-10 דקות).
מוסיף את הדג, אבל לא את הסרטנים, להפוך את החום עד בינוני בעדינות לבשל אותו במשך 5 דקות.
מוסיפים את השמנת ואת השמיר, מתבלים אותו במלח ופלפל, מערבבים אותו בעדינות (כדי לא לשבור את הדגים) ולאחר מכן בזהירות להטות את התוכן של המחבת לתוך צלחת הוכחה תנור. ואז לשים את הסרטנים.מכסים את התערובת עם מחית תפוחי אדמה על ידי לשים תחילה כפיות סביב קצה המנה ולאחר מכן מילוי באמצע. להחליק את פני השטח של מחית תפוחי אדמה עם סכין ולאחר מכן בקלילות לגרור מזלג על מנת ליצור דפוס מקוצר.
שים את הצלחת על מגש אפייה לתוך התנור במשך 20 דקות. אם החלק העליון לא משחימים מספיק עד עכשיו, לשים את המנה מתחת לגריל חם במשך 5 דקות (או עד העליון הוא חום מספיק).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.