קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות45
מגזין

עוגת דייגים

עוגת דייגים
פאי דייגים הוא ... pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, יין, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת דייגים, עוגת דייגים, ו קארי דייגים.

הוראות

1
תכין את הפירה.מחממים התנור ל 200c. לקלף לקצוץ את הבצל. קוצצים את הסלרי ואת הכרישה לחתיכות cm. לקלף דק קוצצים את השום. דק קוצצים את השמיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
הסר את העור והעצמות מהדגים וקוצצים אותו לקוביות 2cm. לקלף את prawns.In סיר, לחמם את החמאה, וכאשר הוא נמס, לשים את הבצל, סלרי, כרישה ושום. מבשלים אותו על חום בינוני במשך 15 דקות עד הבצל הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הקמח למחבת, מערבבים אותו היטב, מוסיפים את היין הלבן ומערבבים אותו עד שהקמח והיין משתלבים.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
יוצקים 150 מ "ל של המניה ומערבבים כי עד שהוא הפך משולב, ואז להוסיף עוד 150 מ" ל של המניה ומערבבים את זה כדי לשלב. לבסוף, להוסיף את המניות הנותרות ומערבבים אותו. ואז להביא את התערובת עד לרתיחה, להנמיך את החום מעט ומבשלים אותו עד שהוא מופחת בחצי (כ 5-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
מוסיף את הדג, אבל לא את הסרטנים, להפוך את החום עד בינוני בעדינות לבשל אותו במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את השמנת ואת השמיר, מתבלים אותו במלח ופלפל, מערבבים אותו בעדינות (כדי לא לשבור את הדגים) ולאחר מכן בזהירות להטות את התוכן של המחבת לתוך צלחת הוכחה תנור. ואז לשים את הסרטנים.מכסים את התערובת עם מחית תפוחי אדמה על ידי לשים תחילה כפיות סביב קצה המנה ולאחר מכן מילוי באמצע. להחליק את פני השטח של מחית תפוחי אדמה עם סכין ולאחר מכן בקלילות לגרור מזלג על מנת ליצור דפוס מקוצר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
שים את הצלחת על מגש אפייה לתוך התנור במשך 20 דקות. אם החלק העליון לא משחימים מספיק עד עכשיו, לשים את המנה מתחת לגריל חם במשך 5 דקות (או עד העליון הוא חום מספיק).
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
לשרת.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.