עוגת דינגל
, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, רגל; לשמור על עצמות, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-29 דקות. נסו עוגות דינגל, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 קופסאות, 6 אינץ '(15 ס "מ) בקוטר, 1 1/2 אינץ' (4 ס " מ) גבוה
מחממים תנור 400 מעלות F (200 מעלות C).
מלאי: אם אין מלאי זמין, לשים את העצמות, גזר, בצל, סלרי זר garni לתוך סיר. מכסים במים קרים ומבשלים במשך 3 עד 4 שעות כדי להפוך את המניה. מסננים ומניחים בצד.
חותכים את כל השומן העודף מן הבשר ולאחר מכן לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות, מסודר על הגודל של גוש סוכר קטן. לעבד את שאריות שומן בסיר חם, רחב עד השומן הופך. זרוק את החלקים.
חותכים את הירקות לקוביות קטנות מעט ולזרוק אותם בשומן, משאיר אותם לבשל במשך 3 עד 4 דקות.
הסר את הירקות וזרוק את הבשר בשומן הנותר על חום גבוה עד שהצבע הופך לחום עמוק.
מחממים את זרעי הכמון בתנור במשך כמה דקות ומוחצים קלות. מערבבים את הקמח וזרע הכמון לתוך הבשר. מבשלים בעדינות במשך 2 דקות ולהוסיף את המניה בהדרגה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בחזרה את הירקות, מתבלים במלח ופלפל טחון טרי ומשאירים להתבשל, מכוסה. אם באמצעות כבש צעיר, 30 דקות יספיקו; חיה מבוגרת עשויה להימשך עד 1 שעה.
בינתיים, תכיני את המאפה. מנפים את הקמח והמלח לתוך קערת ערבוב ולעשות באר במרכז. קוביות החמאה, לשים אותו בסיר עם מים ולהביא לרתיחה.
יוצקים את הנוזל בבת אחת לתוך הקמח ומערבבים יחד במהירות; להכות עד חלקה. בהתחלה המאפה יהיה רך מדי להתמודד אבל ברגע שהוא מתקרר זה יכול להיות מגולגל החוצה 1/3 עד 1/4 אינץ ' (2.5 עד 5 מילימטרים) עבה, כדי להתאים את 2 קופסאות. המאפה עשוי להיות עשוי פשטידות בודדות או 1 עוגה גדולה. שמור מאחור 1/3 של המאפה למכסים.
ממלאים את קופסאות מאפה עם תערובת הבשר אשר צריך להיות כמעט, אבל לא מבושל למדי מקורר קצת.
מברשת את הקצוות של המאפה עם מים ביצה לשטוף ולשים על העפעפיים מאפה, צובט אותם בחוזקה יחד.
מרדדים את התוספות לעשות עלים מאפה או סיבובים כדי לקשט את צמרות העוגות. לעשות חור במרכז, לצחצח את המכסה עם ביצה לשטוף ולאחר מכן ביצה-לשטוף את הקישוט גם.
אופים את העוגות במשך 40 דקות.