קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

עוגת דלעת

עוגת דלעת
עוגת דלעת דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . לכו לחנות ותרימו את כלהאדמה, מחית דלעת, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, ו עוגת שוקולד דלעת כפולה עם חמאה תבלין דלעת עם דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 10 אינץ bundt או מחבת צינור.
2
שמן שמנת, ביצים מוכות, דלעת ווניל יחד.
מרכיבים שתצטרך
3
לנפות את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אגוז מוסקט טחון, allspice הקרקע, קינמון טחון, שיני קרקע ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הדלעת ומערבבים עד רק בשילוב. אם תרצה, מערבבים כמה אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.
7
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 5 דקות ואז להתברר על צלחת ומפזרים סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך