עוגת דלעת
עוגת דלעת דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. . אם יש לך אגוזי מלך, מחית דלעת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 9 x 13 מחבת אינץ (רצוי מתכת).
בקערה גדולה, לשלב דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים את תערובת העוגה היבשה באופן שווה על תערובת הדלעת. ממיסים את החמאה או את המרגרינה, ומטפטפים אותה על תערובת העוגה.
אופים במשך 55 עד 60 דקות, או עד הסוף.