עוגת דלעת אגוזי לוז
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם allspice, גבינת שמנת, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את הקרום, לערבב קרקרים גרהם, סוכר, 1 כף של שמנת אגוזי לוז וחמאה עד בשילוב. לחץ לתוך מחבת springform 9 עד 10 אינץ ' או מחבת עוגה מוודא ללחוץ תערובת את הצדדים ואת התחתון גם, להפריש.
למילוי, בתערובת קערה גדולה בגבינת שמנת סדר, סוכר חום, ביצים 1 על ידי 1 ו מחית דלעת. בכוס קטנה מערבבים הנותרים 2 כפות של שמנת אגוזי לוז, allspice ומלח לתוך שמנת כבדה.
יוצקים תערובת שמנת כבדה לתוך תערובת דלעת להתמזג עד בשילוב.
יוצקים לתוך הקרום ואופים במשך 35 דקות או עד ערכות המרכז. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.