קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

עוגת דלעת אני

עוגת דלעת אני
עוגת דלעת אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 9 x 13 מחבת אינץ (רצוי מתכת).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
חלב מתאדהחלב מתאדה
דלעתדלעת
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב.
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים את תערובת העוגה היבשה באופן שווה על תערובת הדלעת. ממיסים את החמאה או את המרגרינה, ומטפטפים אותה על תערובת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תערובת עוגהתערובת עוגה
דלעתדלעת
6
מפזרים אגוזי מלך מעל.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
7
אופים במשך 55 עד 60 דקות, או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור