עוגת דלעת אני
עוגת דלעת אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 9 x 13 מחבת אינץ (רצוי מתכת).
בקערה גדולה, לשלב דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים את תערובת העוגה היבשה באופן שווה על תערובת הדלעת. ממיסים את החמאה או את המרגרינה, ומטפטפים אותה על תערובת העוגה.
אופים במשך 55 עד 60 דקות, או עד הסוף.