עוגת דלעת וג'ינג'ר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר טחון, דבש, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר, עוגת דלעת הצמד ג'ינג'ר עם קרם ג' ינג'ר, ו עוגת דלעת הצמד ג'ינג'ר עם קרם ג' ינג'ר.
הוראות
מחממים את התנור ל 180c / גז 4 / מאוורר 160C. חמאה בשורה את הבסיס ושני צדדים ארוכים של פח כיכר 1.5 ק " ג עם רצועת נייר אפייה.
מערבבים את החמאה, דבש וביצה ומערבבים את הדלעת או הדלעת. לאחר מכן מערבבים את הסוכר, קמח וג ' ינג ' ר.
יוצקים לתוך פח מוכן ומפזרים את החלק העליון עם סוכר demerara.
אופים במשך 50-60 דקות, עד עלה וזהוב חום. להשאיר את הפח במשך 5 דקות, ואז להתברר להתקרר על מתלה תיל.