עוגת דלעת מזוגגת שוקולד
עוגת דלעת מזוגגת שוקולד דורשת בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 487 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, מחית דלעת, צ'יפס שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו עוגת דלעת מזוגגת שוקולד, עוגת דלעת שוקולד מזוגגת, ו עוגת שוקולד-דלעת מזוגגת (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו עוגה:חממו תנור ל -350 מעלות צלזיוס. הניחו בצד.
מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בשמן. מנפים קמח, סודה לשתיה, תבלין פאי דלעת ומלח לתערובת הביצים. מקפלים פנימה מרכיבים יבשים ומחית דלעת.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים עד ששיפוד המוחדר למרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. מצננים במחבת על רשת למשך 15 דקות, ואז הופכים למתלה להתקרר לחלוטין.
מניחים סירופ שוקולד ותירס בקערה חסינת חום. במחבת, קרם חם על אש בינונית עד שהוא מתבשל.
יוצקים שמנת על שוקולד, לתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים עוגה על מתלה מעל תבנית עם נייר אפייה.