קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת מייפל של מישל אלבנו עם פקאן שטרויזל

עוגת דלעת מייפל של מישל אלבנו עם פקאן שטרויזל
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מייפל מעוך בטטה לאפות W / מתובל פקאן שטרויזל, מאפינס שטרויזל פקאן דלעת, ו בורבון פאי דלעת עם פקאן שטרויזל.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח והמלח בקערה בינונית ומערבבים היטב. לשבור את התקצור ולזרוק אותו עם תערובת הקמח למעיל. באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך, לערבב את החומרים יחד עד הבצק יוצר פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קרוםקרום
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מוסיפים 3 עד 4 כפות מים קרים כקרח, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק יוצר בקלות כדור שיכול להחזיק את עצמו יחד. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 30 דקות וכל עוד למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
בעוד הבצק נח, לעשות את streusel: לזרוק את הפקאן עם סוכר חום, קמח, וקינמון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הוסף את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך, לעבוד עד שיש לך גושים קטנים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מפזרים קמח בנדיבות על משטח קשה ומגלגלים את הבצק עם מערוך עד שהוא יוצר סיבוב 11 אינץ'. מקפלים את הסיבוב לשניים, מניחים אותו בצלחת פאי 9 אינץ', ולאחר מכן פותחים את הבצק כדי לכסות לחלוטין את צלחת העוגה עם קצת בליטה. טאק את הבליטה מתחת לעשות שפה עבה כפולה, ולאחר מכן להשתמש באצבעות שלך כדי crimp הקצוות של קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
7
מברישים את השמנת הכבדה על הקצוות המסולסלים, ומקררים עד השלמת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
8
כדי להפוך את המילוי, לערבב את הדלעת, קמח, סוכר חום, אגוז מוסקט, קינמון, ומלח יחד עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
9
מוסיפים את הקרם הכבד וסירופ מייפל, מגרדים את הקערה מספר פעמים תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סירופ מייפלסירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מערבבים את הביצים המוכות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
יוצקים את תערובת המילוי לתוך קליפת העוגה, ואופים במשך 15 דקות. לאחר מכן להוריד את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ואופים עד המילוי הוא כמעט מוצק, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר את העוגה מהתנור ומפזר את streusel פקאן מעל, מכסה את העוגה לחלוטין. להחזיר את העוגה לתנור ואופים עד המילוי הוא רק קצת מתנדנד באמצע ואת streusel פקאן זהוב, 10 עד 15 דקות. זמן האפייה הכולל צריך להיות 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
לקרר את העוגה על מתלה תיל. העוגה מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר או בקור. לפני ההגשה, מקשטים את העוגה עם קצפת מייפל.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
סירופ מייפלסירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
14
מניחים את קערת המתכת של מיקסר חשמלי במקפיא כדי להירגע לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
15
מערבבים את הסוכר של הקרם, הממתקים, והוניל בקערה הצוננת, ומכים במהירות גבוהה עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
מוסיפים את סירופ מייפל ומכים במהירות גבוהה עד הקרם מחזיק פסגות המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
קרםקרם

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות, קרהחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות, קרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3largesביצים, מכותביצים, מכות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קרם כבד, לצחצוחקרם כבד, לצחצוח2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל מדרגה ב', או לפי הטעםסירופ מייפל מדרגה ב', או לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל מדרגה ב'סירופ מייפל מדרגה ב'1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן, קלויים וקצוציםאגוזי פקאן, קלויים וקצוצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית דלעת, עדיף טרימחית דלעת, עדיף טרי1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיצור ירקות מוצק, קר מאודקיצור ירקות מוצק, קר מאוד11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור