קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת מתובלת בזיגוג הדרים

עוגת דלעת מתובלת בזיגוג הדרים
עוגת דלעת מתובל עם זיגוג הדר הוא חלב חינם קינוח. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1004 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 126 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותרימו צבעי מאכל, צבעי מאכל, ליקר תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת זנגביל גדולה עם זיגוג הדר ויסקי, עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה, ו עוגת דלעת-הדר.

הוראות

1
עוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה וקמח מחבת עוגת שמרים 12 כוסות. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הביצים, שמן, תערובת עוגה, מים, ותבלינים פשטידת דלעת. לנצח עד שיתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את העוגה מתערבב ומערבבים לשלב.
4
מעבירים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך 50 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך את העוגה על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שלב 2 חלקים צבע מאכל צהוב עם 4 חלקים צבע מאכל אדום כדי להפוך צבע מאכל כתום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
2
לטאטא את אבקת הסוכר, מיץ תפוזים, ליקר תפוזים, וצבע מאכל בסיר על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהסוכר נמס. אם הזיגוג נראה יבש מדי, להוסיף יותר מים או מיץ תפוזים כדי להגיע לעקביות הנכונה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
טפטוף זיגוג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן