עוגת דלעת מתובלת בזיגוג הדרים
עוגת דלעת מתובל עם זיגוג הדר הוא חלב חינם קינוח. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1004 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 126 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותרימו צבעי מאכל, צבעי מאכל, ליקר תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת זנגביל גדולה עם זיגוג הדר ויסקי, עוגת Bundt בטטה עם זיגוג רום מתובל בחמאה, ו עוגת דלעת-הדר.
הוראות
עוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חמאה וקמח מחבת עוגת שמרים 12 כוסות. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הביצים, שמן, תערובת עוגה, מים, ותבלינים פשטידת דלעת. לנצח עד שיתמזג היטב.
מוסיפים את העוגה מתערבב ומערבבים לשלב.
מעבירים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך 50 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך את העוגה על מדף קירור.
שלב 2 חלקים צבע מאכל צהוב עם 4 חלקים צבע מאכל אדום כדי להפוך צבע מאכל כתום.
לטאטא את אבקת הסוכר, מיץ תפוזים, ליקר תפוזים, וצבע מאכל בסיר על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהסוכר נמס. אם הזיגוג נראה יבש מדי, להוסיף יותר מים או מיץ תפוזים כדי להגיע לעקביות הנכונה.