זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון, עוגת גבינה בורבון דלעת עם קרום פקאן מתובל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ 'מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. לטחון הראשון 4 מרכיבים במעבד עד תערובת אגוז מקלות יחד. לחץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
2
אופים קרום עד הזהב, על 15 דקות. מגניב לגמרי. לעטוף מחוץ למחבת בשכבה משולשת של רדיד כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
מחבת
1
באמצעות מיקסר, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קליפת לימון בקערה גדולה עד חלקה. לנצח ביצים 1 בכל פעם, ואז דלעת, יוגורט, קמח, וניל, תבלינים, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קליפת לימון
דלעת
וניל
תבלינים
יוגורט
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
2
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הגדר מחבת springform במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מחבת צלייה
4
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי להגיע לחצי הדרך של עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
אופים עד 3 אינץ החיצוני לנשוף מעט במרכז מוגדר בשקט, על 1 שעה 15 דקות. קריר באמבט מים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר מהמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
8
חותכים מסביב לצדדים של עוגה כדי לשחרר. מקררים במחבת עד קר, כ 4 שעות. כיסוי וצינה לילה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
להביא סוכר, שמנת, חמאה, סירופ תירס, ומלח להרתיח בסיר בינוני עמוק, לטאטא עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; להרתיח 1 דקה מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
חמאה
קרם
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים בבורבון, אז פקאן. מגניב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
פקאנים
3
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
חותכים מסביב לצדדים מחבת; להסיר צדדים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
חותכים עוגת גבינה לטריז, רוטב כפית נגמר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
1
* כדי למנוע overbeating המילוי, ודא כי כל החומרים הם בטמפרטורת החדר.* לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש פילדלפיה-מותג גבינת שמנת.* כדי לקבל את פרוסות neatest, לטבול את הלהב של הסכין לתוך כוס מים חמים מאוד ולנגב את הלהב החם יבש לפני חיתוך כל טריז של עוגה.