קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגת דלעת סרט שוקולד לבן עם זיגוג מייפל

עוגת דלעת סרט שוקולד לבן עם זיגוג מייפל
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת סוכר, תמצית אדמס vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת מתובלת ולחם שוקולד לבן עם זיגוג מייפל, עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל, ו עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת גדולה או תרסיס עם קמח הוסיף תרסיס אפייה.הכן מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים שבבים לבנים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 1/2 דקות, לעצור כל 30 שניות כדי לעורר. מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל לשבבים מומסים. הגדר aside.In קערה בינונית, לשלב קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה וקינמון. הגדר aside.In קערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עד רכות. הכה בתמצית וניל אדמס. הכה בביצים, אחד אחד ולהמשיך להכות על מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך 1 דקה או עד התערובת היא אור. מערבבים בדלעת. ביד או באמצעות מהירות נמוכה של מיקסר, מערבבים תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים כשליש של הבלילה דלעת לתוך מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
יוצקים מילוי לבן מעל הבלילה דלעת, שמירה על הבלילה הלבנה הרחק הצדדים של פאן ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
יוצקים את הבלילה דלעת הנותרים על הבלילה הלבנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
6
אופים במשך 55 דקות או עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות; לפנות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.הכן זיגוג. מערבבים יחד אבקת סוכר מנופה, סירופ מייפל, 2 כפות של שמנת ומלח. הכה עד חלקה. אם זיגוג עבה מדי, להוסיף כף הנותרים של שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
טפטוף על עוגה מקורר; חנות עוגה במקרר.