עוגת דלעת סרט שוקולד לבן עם זיגוג מייפל
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת סוכר, תמצית אדמס vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת מתובלת ולחם שוקולד לבן עם זיגוג מייפל, עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל, ו עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת גדולה או תרסיס עם קמח הוסיף תרסיס אפייה.הכן מילוי.
מניחים שבבים לבנים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 1/2 דקות, לעצור כל 30 שניות כדי לעורר. מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל לשבבים מומסים. הגדר aside.In קערה בינונית, לשלב קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה וקינמון. הגדר aside.In קערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עד רכות. הכה בתמצית וניל אדמס. הכה בביצים, אחד אחד ולהמשיך להכות על מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך 1 דקה או עד התערובת היא אור. מערבבים בדלעת. ביד או באמצעות מהירות נמוכה של מיקסר, מערבבים תערובת קמח.
יוצקים כשליש של הבלילה דלעת לתוך מחבת bundt.
יוצקים מילוי לבן מעל הבלילה דלעת, שמירה על הבלילה הלבנה הרחק הצדדים של פאן ככל האפשר.
יוצקים את הבלילה דלעת הנותרים על הבלילה הלבנה.
אופים במשך 55 דקות או עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבת.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות; לפנות מחבת.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.הכן זיגוג. מערבבים יחד אבקת סוכר מנופה, סירופ מייפל, 2 כפות של שמנת ומלח. הכה עד חלקה. אם זיגוג עבה מדי, להוסיף כף הנותרים של שמנת.
טפטוף על עוגה מקורר; חנות עוגה במקרר.