עוגת דלעת עם גלידה מרווה ודלעת דובדבן קומפוט
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 666 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חמאה, חלמונים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), ו לחמניות מרווה דלעת עם ריבת דובדבן פיקנטית (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת, חצי וחצי, מרווה, גרידה לרתיחה בסיר כבד גדול על חום מתון.
הסר מהחום והתלול, מכוסה, 10 דקות.
מקציפים יחד חלמונים, סוכר מגורען ומלח בקערה גדולה.
לטאטא במחצית שמנת חמה, ולאחר מכן לטאטא תערובת ביצים לתוך השמנת הנותרת בסיר. לבשל פודינג מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא מעילה בחזרה של כף ומגיע 77° על מדחום, על 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה מגניב, ערבוב מדי פעם. רפרפת צינת, פני השטח שלה מכוסים בניילון נצמד, עד קר, לפחות 3 שעות.
להקפיא פודינג במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה מתכת. שורה תחתונה עם שעווה או נייר קלף, ואז נייר חמאה.
לנפות יחד קמח, קינמון, allspice, סודה לשתיה, ומלח.
לטאטא יחד סוכר חום וביצים בקערה גדולה, ואז לטאטא בשמן ודלעת טהור. 3
מוסיפים תערובת קמח ומקציפים רק עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד קפיצי למגע ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
עוגה מגניבה במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה ולהפוך על מתלה. לקלף נייר ועוגה מגניב לחלוטין.
משרים דובדבנים במים חמים כדי לכסות עד מתרכך, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום מתון.
מוסיפים סוכרים, מיץ לימון, קינמון ומלח, ואז מבשלים, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים דובדבנים דלעת ודובדבנים סחוטים ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת מכרז, 8 עד 12 דקות.
לגזור 12 (3 אינץ') סיבובים מעוגה עם חותך. חצי כל סיבוב אופקית, ואז לשים חצאים תחתון על 12 צלחות העליון עם כפות של גלידה. כף compote על וסביב עוגות, ואז להטות צמרות נגד גלידה.
הערות של טבחים: כדי לקרר פודינג במהירות לאחר מאמץ, להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים עד צונן. פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות לפני ביצוע גלידה. עוגת דלעת וגלידת מרווה לשמור, קפוא בנפרד, 1 חודש. לעטוף עוגה בחוזקה בניילון נצמד בנייר כסף. הפשרת עוגת (בעטיפה) בטמפרטורת החדר. * זמין בשווקים לטיניים מסוימים ו Tienda (888-472-1022).