מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 666 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חמאה, חלמונים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), ו לחמניות מרווה דלעת עם ריבת דובדבן פיקנטית (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא שמנת, חצי וחצי, מרווה, גרידה לרתיחה בסיר כבד גדול על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום והתלול, מכוסה, 10 דקות.
3
מקציפים יחד חלמונים, סוכר מגורען ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא במחצית שמנת חמה, ולאחר מכן לטאטא תערובת ביצים לתוך השמנת הנותרת בסיר. לבשל פודינג מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא מעילה בחזרה של כף ומגיע 77° על מדחום, על 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה מגניב, ערבוב מדי פעם. רפרפת צינת, פני השטח שלה מכוסים בניילון נצמד, עד קר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להקפיא פודינג במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה מתכת. שורה תחתונה עם שעווה או נייר קלף, ואז נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
לנפות יחד קמח, קינמון, allspice, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לטאטא יחד סוכר חום וביצים בקערה גדולה, ואז לטאטא בשמן ודלעת טהור. 3
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים תערובת קמח ומקציפים רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד קפיצי למגע ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
עוגה מגניבה במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה ולהפוך על מתלה. לקלף נייר ועוגה מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
משרים דובדבנים במים חמים כדי לכסות עד מתרכך, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים סוכרים, מיץ לימון, קינמון ומלח, ואז מבשלים, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים דובדבנים דלעת ודובדבנים סחוטים ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת מכרז, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1
לגזור 12 (3 אינץ') סיבובים מעוגה עם חותך. חצי כל סיבוב אופקית, ואז לשים חצאים תחתון על 12 צלחות העליון עם כפות של גלידה. כף compote על וסביב עוגות, ואז להטות צמרות נגד גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
Compote
2
הערות של טבחים: כדי לקרר פודינג במהירות לאחר מאמץ, להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים עד צונן. פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות לפני ביצוע גלידה. עוגת דלעת וגלידת מרווה לשמור, קפוא בנפרד, 1 חודש. לעטוף עוגה בחוזקה בניילון נצמד בנייר כסף. הפשרת עוגת (בעטיפה) בטמפרטורת החדר. * זמין בשווקים לטיניים מסוימים ו Tienda (888-472-1022).
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה