קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת
עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת דורשת כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו תחליף ביצה, שמן קנולן, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים קלות או מרססים תבנית בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס אפייה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים סוכרהממתיק מגורען, סוכר חום, שמן, תחליף ביצה ומחית דלעת בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
דלעת משומרדלעת משומר
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
ממתיקממתיק
SplendaSplenda
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
4
יוצקים את בלילת העוגה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות 25-30 דקות או עד כאשר קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים מרכיבי ציפוי בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מערבבים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. עוגת קרח כאשר העוגה קרירה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
1
מפזרים אגוזי מלך קצוצים דק או חטיפי ג ' ינג ' ר כתושים מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap