עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת
עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת דורשת כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו תחליף ביצה, שמן קנולן, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים קלות או מרססים תבנית בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס אפייה. הניחו בצד.
מניחים סוכרהממתיק מגורען, סוכר חום, שמן, תחליף ביצה ומחית דלעת בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
יוצקים את בלילת העוגה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות 25-30 דקות או עד כאשר קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה.
מניחים מרכיבי ציפוי בקערת ערבוב.
מערבבים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. עוגת קרח כאשר העוגה קרירה לחלוטין.
מפזרים אגוזי מלך קצוצים דק או חטיפי ג ' ינג ' ר כתושים מעל החלק העליון של העוגה.