עוגת דלעת עם קרמל
עוגת דלעת קרמל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, לחם דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת בננה עם קרמל שוקולד, עוגת דלעת, ו עוגת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף יחד את הסוכר, קורנפלור ומלח.
להקציף ב 1/3 כוס של חצי וחצי. בסיר בינוני כבד, לשלב את הנותרים 1 2/3 כוסות של חצי וחצי עם תערובת הסוכר ואת הקינמון. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד הפודינג מתעבה ומגיע לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים בוניל.
מעבירים את הפודינג לקערה ולוחצים על ניילון נצמד על פני השטח. מקררים עד שמצוננים.
מסדרים שליש פרוסות לחם הדלעת בקערת זכוכית גדולה, חופפים אותם מעט.
מורחים שליש פודינג קינמון באופן שווה על גבי. למעלה עם שליש דלעת מסוכר עם הסירופ שלה. חזור על תהליך השכבות פעמיים.
מקשטים את הזוטות עם כמה גושים של קצפת, זנגביל מסוכר גבעולי נענע.