עוגת דלעת פרליין
פאי דלעת פרליין הכנת המתכון לוקחת כ 35 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 300 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי פקאן, ביצים, דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-74 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום עד 218°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך.
בקערה בינונית, להכות ביצים מעט. מערבבים בכל חומרי המילוי הנותרים.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מאפה מצופה.
אופים 15 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים streusel עד מתפורר.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מפזרים streusel מעל עוגה.
אופים כ 10 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות. לאחסן במקרר.