עוגת דלעת קינמון
עוגת דלעת קינמון היא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 395 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך הדובדבן סוכר, סודה לשתיה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת-לחמניות Streusel קינמון, לחמניות קינמון דלעת מחיטה מלאה, ו דלעת יפה לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים שמרים מעל.
בואו לעמוד עד מבעבע, 5 עד 10 דקות. מערבבים בחמאה, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה, דלעת ווניל. היכו 3 כוסות קמח, המלח וסודה לשתייה עד incorporated.
מוסיפים 1/2 כוס קמח שנותרה וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק חלק ורך. אם הבצק לא מתחבר, להוסיף עוד 1/4 כוס קמח. הבצק צריך להישאר דביק ורטוב (אתה לא רוצה להוסיף יותר מדי קמח לייבש את הבצק) אבל אתה צריך להיות מסוגל להסיר את הבצק כולו מקערת ערבוב.
ללוש בצק עד חלקה, באמצעות מצורף וו הבצק, על 2-3 דקות.
מניחים בצק בקערת זכוכית משומנת בשמן. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
בקערה קטנה, מערבבים קינמון וסוכר לציפוי. בקערה קטנה נוספת, ממיסים חמאה במיקרוגל. גריז מחבת מאפין 12 כוס.
מגלגלים בצק לגליל ארוך ואז מתחלקים ל-12 חלקים שווים. מחלקים כל אחד מ-12 החלקים ל-5 חלקים שווים ומגלגלים כל חתיכה לכדור.
עבור כל לחמניה, מעיל חמישה כדורים עם חמאה מומסת ולאחר מכן לגלגל אותם בסוכר קינמון. מסדרים ארבעה כדורים בתחתית כוס מאפין מוכן. באמצעות קצה האצבע שלך, לעשות באר קטנה במרכז ולחץ בכדור החמישי. חזור עם בצק הנותרים כוסות מאפין.
מכסים את הלחמניות באופן רופף בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם עד שהן נפוחות והכפילו את גודלן, כ-40 דקות.
אופים לחמניות עד הזהב, כ -20 דקות.
מניחים לחמניות על מתלה תיל.
מניחים פיסת נייר קלף מתחת מתלה חוט. בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג ומערבבים עד חלקה.
טפטוף כל לחמניה עם זיגוג.