עוגת דלעת קלאסית
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. אם 66 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת דלעת קלסית עשויה להיות מצוינת צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
בקערה בינונית, לערבב קמח 1/2 כפית מלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. על משטח מקומח קלות, לעצב בצק לתוך עגול שטוח. לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, עדיין גמיש.
תנור חום עד 218°. על משטח מקומח קלות, מאפה רול עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך עגול 2 אינץ 'גדול יותר הפוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך.
בקערה בינונית, להכות ביצים מעט עם מקציף חוט. לנצח הנותרים מילוי מרכיבים.
מניחים צלחת עוגה מצופה מאפה על מדף תנור כדי למנוע שפיכת המילוי.
יוצקים מילוי לצלחת עוגה. כיסוי קצה קרום עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
אופים כ 45 דקות יותר, הסרת רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה, עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 30 דקות. מקררים כ 4 שעות או עד מקורר.
בקערה קטנה מקוררת, להכות מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מגישים ציפוי עוגה עם קצפת.