עוגת דלעת קרם ברולה
עוגת דלעת קרם ברולה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, מחית דלעת, ג'ינג'ר מאובק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, עוגת דלעת Crème Brûlée, ו עוגת דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. לעשות את הקרום: בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקרקרים פקאן עד הקרקע דק, 6 עד 10 פולסים.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הסוכר החום ואת הדופק לשלב. לחץ על התערובת לתוך תחתית ו 1/2 אינץ ' את הצדדים של עשרה 6-אונקיה ramekins.
שים את ramekins בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה ואופים עיוורים בתנור, 10 עד 12 דקות.
שלב 2 כוסות שמנת, קינמון, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר בסיר על חום בינוני גבוה. חצי שעועית וניל לאורכו; לגרד את הזרעים עם סכין, ולאחר מכן להוסיף את הזרעים ואת תרמיל לסיר. מביאים לרתיחה ולהסיר מהחום.
לטאטא את החלמונים עם הסוכר מגורען בקערה עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את 1 1/2 כוסות שמנת הנותרים ואת החלב לסיר. לאט לטאטא בתערובת החלמון, ואז מסננים את פודינג דרך מסננת בחזרה לתוך הקערה.
מחלקים את תערובת הדלעת בין ramekins.
יוצקים מים חמים לתבנית האפייה, בערך באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים עד פודינג מתחיל להגדיר אבל הוא עדיין קצת מתפתל באמצע, 55 דקות עד 1 שעה.
הסר מהתנור; הסר את ramekins מאמבט המים ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מפזרים קלות את פודינג עם סוכר turbinado.
מחממים את הסוכר עם לפיד בוטאן עד קרמל. כדי לקבל קרום סוכר קרמל עבה יותר, לחזור, באמצעות רק זריזת אור של סוכר בכל פעם.
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקרקרים פקאן עד הקרקע דק, על 6 עד 10 (3 שניות) פולסים.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הסוכר החום ואת הדופק לשלב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform, צלחת אפייה, או 8 (6-אונקיה) ramekins.