עוגת דלעת-קרם גבינה עם קרום עוגיות
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 233 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, דלעת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, דלעת ספייס עוגיות כריכים עם גבינת שמנת מילוי, ו Cakespy: פשטידת דלעת בקרום עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום עד מתפורר. לחץ בחוזקה על החלק התחתון בצד של ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
אופים כ 12 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בקערה גדולה, לנצח סוכר, 3 כפות קמח ושתי חבילות של גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה; להזמין 1/2 כוס.
מוסיפים את כל חומרי המילוי הנותרים למעט חלב לתערובת גבינת שמנת. לנצח על מהירות בינונית, גירוד קערה כל הזמן, עד חלקה.
בקערה קטנה, מערבבים שמורות תערובת 1/2 כוס גבינת שמנת והחלב. כפית על תערובת דלעת.
חותכים דרך גבינת שמנת ותערובות דלעת עם סכין בעקומות בצורת S בתנועה אחת רציפה. הפוך צלחת עוגה סיבוב רביעי וחזור. כיסוי קצה קרום עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, הסרת רדיד במשך 15 דקות האחרונות של אפייה. מגניב 30 דקות. מכסים באופן רופף ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. לאחסן במקרר.