עוגת דלעת רול
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. אם יש לך allspice הקרקע, סוכר מגורען, רוטב קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת דלעת רול, עוגת דלעת רול, ו עוגת דלעת רול (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
קו 15 על 10 על 1 אינץ ' אפייה עם נייר קלף. לרסס את הקלף עם תרסיס בישול לא מקל.
לנפות את הקמח, קינמון, ג ' ינג ' ר, וכלמשטח לקערה קטנה. בקערה נפרדת, לנצח את חלמונים ביצה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד עבה מאוד.
הוסף את הדלעת לתערובת הביצה ולשלב במהירות נמוכה עד incorporated.
מוסיפים את החומרים היבשים ומכים במהירות נמוכה עד מעורב. בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה ומלח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לתוך הבלילה עוגה, ערבוב עם מרית, עד רוב הפסים הלבנים נעלמו.
מורחים את הבלילה על תבנית אפייה להחליק.
מעבירים תבנית אפייה לתנור ואופים עד שבוחן יוצא נקי, כ -15 עד 18 דקות. בעוד העוגה חמה, אבק בנדיבות עם אבקת סוכר. לשחרר את הקצוות ולהפוך את העוגה החוצה על מגבת מטבח. מקפלים את המגבת על קצה העוגה ולהתגלגל. מגניב לחלוטין, קצה למטה, במשך 1 שעה במקרר.
עבור המילוי: לרכך את הג ' לטין ברום. מערבבים על אש נמוכה עד הג ' לטין מתמוסס. מגניב. מקציפים את קרם ההצלפה הצונן ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים את הג ' לטין ו 6 כפות אנגלית חתיכות טופי.
כדי להרכיב, לפרוש את העוגה ומפזרים 4 כפות של חתיכות טופי אנגלית.
מורחים את המילוי על הטופי. התחל ב 1 צד ארוך של גליל העוגה, באמצעות המגבת כסיוע, לגלגל את העוגה כדי encase את המילוי.
מניחים את העוגה, בצד התפר למטה, על מגש.
חתוך את הקצוות של העוגה באלכסון קל. אבק את העוגה עם אבקת סוכר. כפית קצת רוטב קרמל חם ואת שאר טופי צ ' יפס מעל החלק העליון של העוגה. כדי לשרת, להשתמש בסכין משונן לחתוך את לרוחב העוגה לפרוסות עבות 1 אינץ'.
טפטוף יותר רוטב על כל פרוסה ומגישים.