קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול

עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול
עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת דלעת-שוקולד שיפון.

הוראות

1
אתה יכול למצוא את זה ועוד הרבה מתכונים של שלי http://sallycooks.com!מחממים את התנור ל-350 מעלות degreesbutter 9 אינץ פאי platepulse שוקולד, ופלים, סוכר וחמאה מומסת עד משולב במעבד מזון או blenderpress את תערובת הפירורים לתוך התחתית ואת הצד מוכן platebake עד סט, 15 עד 20 דקות, לאחר מכן העברה לשדה שווה coolcombine את השוקולד, שמנת מתוקה קטן במיקרוגל קערה, מיקרוגל 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל, עד smoothpour לתוך הקרום ומשתרעת על פני התחתית ואת הצד; להפריש עד שהשוקולד setssprinkle ג 'לטין 3 כפות מים בקערה גדולה ולתת לשבת במשך 5 minutescombine חלב, 2/3 כוס סוכר, חלמונים, דלעת, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון, ג' ינג 'ר ומלח מדיום saucepancook על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת בועות, 6 עד 8 minutesadd ג' לטין לתוך התערובת חלב ולהקציף עד משולב, לאפשר coolbeat 3/4 כוס שמנת מתוקה בקערה עם מיקסר עד שהם רכים פסגות טופס מקפלים קצפת לתוך מקורר דלעת התערובת, ואז לשפוך לתוך מוכן crustrefrigerate עד המשרד, לפחות 3 שעות או overnightbeat את הנותרים 1 כוס שמנת מתוקה, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון ו-1/4 כוס סוכר עד נוקשה פסגות formspread על גבי העוגה
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף