קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול

עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול
עוגת דלעת שיפון עם קרום שוקולד כפול עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת דלעת-שוקולד שיפון.

הוראות

1
אתה יכול למצוא את זה ועוד הרבה מתכונים של שלי http://sallycooks.com!מחממים את התנור ל-350 מעלות degreesbutter 9 אינץ פאי platepulse שוקולד, ופלים, סוכר וחמאה מומסת עד משולב במעבד מזון או blenderpress את תערובת הפירורים לתוך התחתית ואת הצד מוכן platebake עד סט, 15 עד 20 דקות, לאחר מכן העברה לשדה שווה coolcombine את השוקולד, שמנת מתוקה קטן במיקרוגל קערה, מיקרוגל 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל, עד smoothpour לתוך הקרום ומשתרעת על פני התחתית ואת הצד; להפריש עד שהשוקולד setssprinkle ג 'לטין 3 כפות מים בקערה גדולה ולתת לשבת במשך 5 minutescombine חלב, 2/3 כוס סוכר, חלמונים, דלעת, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון, ג' ינג 'ר ומלח מדיום saucepancook על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת בועות, 6 עד 8 minutesadd ג' לטין לתוך התערובת חלב ולהקציף עד משולב, לאפשר coolbeat 3/4 כוס שמנת מתוקה בקערה עם מיקסר עד שהם רכים פסגות טופס מקפלים קצפת לתוך מקורר דלעת התערובת, ואז לשפוך לתוך מוכן crustrefrigerate עד המשרד, לפחות 3 שעות או overnightbeat את הנותרים 1 כוס שמנת מתוקה, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון ו-1/4 כוס סוכר עד נוקשה פסגות formspread על גבי העוגה
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד