אתה יכול למצוא את זה ועוד הרבה מתכונים של שלי http://sallycooks.com!מחממים את התנור ל-350 מעלות degreesbutter 9 אינץ פאי platepulse שוקולד, ופלים, סוכר וחמאה מומסת עד משולב במעבד מזון או blenderpress את תערובת הפירורים לתוך התחתית ואת הצד מוכן platebake עד סט, 15 עד 20 דקות, לאחר מכן העברה לשדה שווה coolcombine את השוקולד, שמנת מתוקה קטן במיקרוגל קערה, מיקרוגל 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל, עד smoothpour לתוך הקרום ומשתרעת על פני התחתית ואת הצד; להפריש עד שהשוקולד setssprinkle ג 'לטין 3 כפות מים בקערה גדולה ולתת לשבת במשך 5 minutescombine חלב, 2/3 כוס סוכר, חלמונים, דלעת, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון, ג' ינג 'ר ומלח מדיום saucepancook על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת בועות, 6 עד 8 minutesadd ג' לטין לתוך התערובת חלב ולהקציף עד משולב, לאפשר coolbeat 3/4 כוס שמנת מתוקה בקערה עם מיקסר עד שהם רכים פסגות טופס מקפלים קצפת לתוך מקורר דלעת התערובת, ואז לשפוך לתוך מוכן crustrefrigerate עד המשרד, לפחות 3 שעות או overnightbeat את הנותרים 1 כוס שמנת מתוקה, 1 כפית בורבון, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית קינמון ו-1/4 כוס סוכר עד נוקשה פסגות formspread על גבי העוגה