עוגת דמקה שוקולד
מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, אופה קקאו, אם יש לכם עוגת בטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוגת גלידה דמקה, עוגת לוח דמקה למסיבה, ו שוקולד מנטה קפוא Chocolate Checkerboard (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז ותחתיות קמח קלות וצדדים של שלושה 9 אינץ ' מחבתות עגולות של ערכת עוגת לוח דמקה.
מקום טבעת מחלק באחד המחבתות, בעקבות הוראות היצרנים.
בקערה בינונית, לנצח תערובת עוגה, חלב, גבינת שמנת, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן, ואז במהירות בינונית 2 דקות. מחלקים את הבלילה לשניים; מערבבים את הקקאו לחצי מהבלילה.
הבלילה כפית לתוך כל מחבת באמצעות טבעת המחיצה, בעקבות הוראות היצרן.
אופים 18 עד 26 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. שחרר בצד של כל עוגה ממחבת עם מרית מתכת; הפוך על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
באמצעות שכבה דקה של ציפוי בין שכבות, מחסנית שכבות עוגה כך צבעים חיצוניים של עוגה חלופית.
מניחים עוגה על צלחת הגשה; צד כפור העליון של עוגה עם ציפוי. החנות מכוסה באופן רופף.