עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי
עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לכם סוכר, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת אוכמניות טריה, קל של מרילין גרינברג "Unstuffed" כרוב, ו חברה של קרול, מרילין, היא תרנגולת ארטישוק. (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, סוכר ומלח.
מוסיפים את הקיצור, באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך אותו לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את מי הקרח ומערבבים במזלג עד שהבצק נרטב. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות ולאסוף אותו לכדור. ללוש את הבצק 2 או 3 פעמים, רק עד שהוא מגיע יחד. לחלק לשניים; לשטח כל חתיכה לתוך דיסק. לעטוף כל דיסק פלסטיק להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות. עבודה על משטח מקומח קל, לגלגל דיסק אחד של בצק לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מרדדים את הבצק הנותר לסיבוב 11 אינץ'.
בינתיים, בקערה, מערבבים את האוכמניות עם הסוכר, הקמח ומיץ לימון, מועכים קלות כמה פירות יער; לגרד את קרום העוגה מוכן ומפזרים את קוביות החמאה על גבי.
מברשת את המאפה התלוי עם מים בזהירות להגדיר את הקרום העליון על מילוי ברי. לחץ על הקצוות של הבצק יחד לקצץ את הבליטה עד 1 אינץ'. מקפלים את הקצה תחת עצמו ואת crimp דקורטיבי.
חותכים 4 חריצים בקרום העליון.
אופים את העוגה במרכז התנור למשך 1 שעה ו-15 דקות, עד שהקרום התחתון מוזהב והפרי מבעבע. במידת הצורך, מכסים את הקצה בנייר כסף במשך הדקות האחרונות של אפייה.
תן לעוגה להתקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.