גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, קפה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת הגבינה עם השוקולד האפלה ביותר, עוגיות אספרסו שוקולד העמוק ביותר, ו עוגת קרפ שוקולד כהה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת springform בקוטר 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לטחון את העוגיות עד הקרקע דק. מערבבים את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה המומסת ואת התהליך עד מעורבב היטב; זה צריך להיות עקביות של חול רטוב. לחץ על הפירורים באופן שווה על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן. (או פשוט מניחים את תערובת פירור העוגייה-סוכר במחבת, יוצקים את החמאה המומסת ומשלבים.) לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת ואופים רק עד סט, על 7 דקות. אפשר לו להתקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה וחום עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב כל דקה עד השוקולד נמס לחלוטין. בקערה בינונית, לטאטא את הסוכר ואת אבקת קקאו יחד, להחליק את כל גושים של אבקת קקאו. במערבל לעמוד, להכות את גבינת שמנת עד אור ורך, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את תערובת אבקת סוכר-קקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את גרידת התפוזים, מכינים קפה או אבקת אספרסו בשלב זה, אם משתמשים. לנצח עד משולב באופן מלא, גירוד למטה הצדדים והתחתון עם מגרדת גומי בעת הצורך. תערובת בביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
3
מערבבים בשוקולד הפושר ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
יוצקים את המילוי על קרום מקורר, הקש על המחבת על גבי השולחן כדי להסיר את כל כיסי אוויר, ולאחר מכן להחליק את החלק העליון כדי אפילו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים עד המרכז הוא פשוט להגדיר (jiggles כמו ג ' לטין להגדיר) ונראה פשוט יבש, על 1 שעה 10 דקות, סיבוב באמצע הדרך. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר, אבל לא להסיר מן המחבת springform. צ ' יל העוגה במקרר הלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
6
עבור זיגוג: מערבבים את השמנת הכבדה, שוקולד קצוץ, דבש והכינו קפה בסיר כבד, בינוני על אש נמוכה עד חלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
יוצקים מעל מרכז עוגת הגבינה, מתפשטים ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה עוגת הגבינה וממלאים כל סדקים. צמרמורת עד ציפוי מוגדר, על 1 שעה.
8
תעביר את עוגת הגבינה למגש ותשחרר אותה מהמחבת של ספרינגפורם.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
9
מגישים קר, או לאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.