קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת הגבינה עם השוקולד האפלה ביותר

עוגת הגבינה עם השוקולד האפלה ביותר
גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, קפה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת הגבינה עם השוקולד האפלה ביותר, עוגיות אספרסו שוקולד העמוק ביותר, ו עוגת קרפ שוקולד כהה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת springform בקוטר 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עבור הקרום: במעבד מזון, לטחון את העוגיות עד הקרקע דק. מערבבים את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה המומסת ואת התהליך עד מעורבב היטב; זה צריך להיות עקביות של חול רטוב. לחץ על הפירורים באופן שווה על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן. (או פשוט מניחים את תערובת פירור העוגייה-סוכר במחבת, יוצקים את החמאה המומסת ומשלבים.) לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת ואופים רק עד סט, על 7 דקות. אפשר לו להתקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה וחום עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב כל דקה עד השוקולד נמס לחלוטין. בקערה בינונית, לטאטא את הסוכר ואת אבקת קקאו יחד, להחליק את כל גושים של אבקת קקאו. במערבל לעמוד, להכות את גבינת שמנת עד אור ורך, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את תערובת אבקת סוכר-קקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את גרידת התפוזים, מכינים קפה או אבקת אספרסו בשלב זה, אם משתמשים. לנצח עד משולב באופן מלא, גירוד למטה הצדדים והתחתון עם מגרדת גומי בעת הצורך. תערובת בביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
3
מערבבים בשוקולד הפושר ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
יוצקים את המילוי על קרום מקורר, הקש על המחבת על גבי השולחן כדי להסיר את כל כיסי אוויר, ולאחר מכן להחליק את החלק העליון כדי אפילו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
אופים עד המרכז הוא פשוט להגדיר (jiggles כמו ג ' לטין להגדיר) ונראה פשוט יבש, על 1 שעה 10 דקות, סיבוב באמצע הדרך. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר, אבל לא להסיר מן המחבת springform. צ ' יל העוגה במקרר הלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
עבור זיגוג: מערבבים את השמנת הכבדה, שוקולד קצוץ, דבש והכינו קפה בסיר כבד, בינוני על אש נמוכה עד חלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
יוצקים מעל מרכז עוגת הגבינה, מתפשטים ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה עוגת הגבינה וממלאים כל סדקים. צמרמורת עד ציפוי מוגדר, על 1 שעה.
8
תעביר את עוגת הגבינה למגש ותשחרר אותה מהמחבת של ספרינגפורם.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
9
מגישים קר, או לאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.