עוגת הדר קשת
עוגת הדר קשת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם צבע מאכל, גרידת לימון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת הדר קשת, סלט פירות קשת + סירופ דבש הדר, ו טרוטת עין-הקשת עם אורז יסמין ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב. מחלקים את הבלילה ל -3 קערות.
בקערה הראשונה, מוסיפים גרידת לימון וצבעי מאכל צהובים; יוצקים למחבת מוכנה. בקערה השנייה, מערבבים בגוון כתום וצבע מאכל כתום; יוצקים למחבת מוכנה שנייה. בקערה השלישית מערבבים גרידת סיד וצבע מאכל ירוק; יוצקים למחבת מוכנה שלישית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
להרכיב את העוגה: לשים שכבות יחד עם מילוי לימון. כפור הצדדים העליון עם ציפוי קרם כתום. מקררים עד ההגשה.