עוגת היער השחור יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור II (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את סיבובים קלף במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רכות ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.החזר את המערבל למהירות בינונית.
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת שוקולד, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולהפיץ אותו לשכבות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אופים זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 14 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים מסננת משובחת על סיר קטן ושופכים את הדובדבנים והסירופ שלהם דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חותכים את הדובדבנים לשניים ומניחים אותם בקערה בינונית.מביאים את הסירופ לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, על 10 עד 12 דקות.
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר בינוני. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 1 1/2 כוסות של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (התערובת תהיה גבשושי, אבל זה יהיה להחליק).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מן החום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.כאשר תערובת קורנפלור-שמנת התקררה, יוצקים 2 1/4 כוסות של קרם קר לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 2 דקות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף מחצית תערובת קורנפלור-שמנת (כ 3/4 כוס) ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם 2 1/4 כוסות שמנת שנותרו חצי תערובת קורנפלור-שמנת.
מניחים בקערה ומערבבים לשלב. להכניס למקרר עד מוכן להרכיב את cake.To להרכיב:כאשר העוגות קרירות, להשתמש סכין משונן לקצץ שכבה דקה מהחלק העליון של כל לחשוף את הפנים; להשליך את שאריות ולהגדיר את העוגות בצד. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגות, הולך בערך באמצע השכבות.
מניחים 1 עוגה לחתוך בצד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח חצי סירופ דובדבן שמור (כ 1/4 כוס) על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8
מורחים 2 כוסות של קצפת באופן שווה על גבי זה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. באמצעות כפית מחוררת, לפזר באופן שווה את כל הדובדבנים השמורים על הקצפת, משאיר כל סירופ בקערה. השארת גבול 3/4 אינץ', מנה 2 כוסות של קצפת על הדובדבנים ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו כדי לצרף את הדובדבנים.
מניחים את העוגה השנייה לחתוך בצד למעלה על גבי הקצפת ולחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
10
מברישים את העוגה העליונה עם החצי הנותר של הסירופ.כפור את החלק החיצוני של העוגה עם שאר הקצפת. (אם תרצה, אתה יכול להזמין עד 2 כוסות של קצפת עבור קישוטים צנרת על החלק העליון או הבסיס של העוגה.) קו משטח עבודה עם גיליון של נייר שעווה או קלף. מחזיק את חתיכת השוקולד המוצקה עם מגבת נייר ביד אחת, משתמש בקולף ירקות כדי לגלח את השוקולד על הנייר. באמצעות הידיים, לחץ על שבבי שוקולד לתוך הצדדים של העוגה בשכבה אפילו. מניחים באופן שווה את הדובדבנים סביב הגבול העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
שבבי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
גרמנית בתפריט? נסה זיווג עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.