עוגת היער השחור
עוגת היער השחור יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור II (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את סיבובים קלף במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד וקקאו, ולהקציף עד חלקה; להפריש להתקרר במשך 10 דקות.
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רכות ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.החזר את המערבל למהירות בינונית.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מוסיפים את השמנת החמוצה והוניל ומכים עד רק בשילוב (התערובת תיראה מעט מקושקשת). עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת שוקולד, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולהפיץ אותו לשכבות אפילו.
אופים זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 14 עד 15 דקות יותר.
מניחים מסננת משובחת על סיר קטן ושופכים את הדובדבנים והסירופ שלהם דרך המסננת.
חותכים את הדובדבנים לשניים ומניחים אותם בקערה בינונית.מביאים את הסירופ לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, על 10 עד 12 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הקירש ומיץ לימון.
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר בינוני. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 1 1/2 כוסות של השמנת.
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (התערובת תהיה גבשושי, אבל זה יהיה להחליק).
הסר מן החום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.כאשר תערובת קורנפלור-שמנת התקררה, יוצקים 2 1/4 כוסות של קרם קר לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 2 דקות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף מחצית תערובת קורנפלור-שמנת (כ 3/4 כוס) ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם 2 1/4 כוסות שמנת שנותרו חצי תערובת קורנפלור-שמנת.
מניחים בקערה ומערבבים לשלב. להכניס למקרר עד מוכן להרכיב את cake.To להרכיב:כאשר העוגות קרירות, להשתמש סכין משונן לקצץ שכבה דקה מהחלק העליון של כל לחשוף את הפנים; להשליך את שאריות ולהגדיר את העוגות בצד. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגות, הולך בערך באמצע השכבות.
מניחים 1 עוגה לחתוך בצד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח חצי סירופ דובדבן שמור (כ 1/4 כוס) על העוגה.
מורחים 2 כוסות של קצפת באופן שווה על גבי זה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. באמצעות כפית מחוררת, לפזר באופן שווה את כל הדובדבנים השמורים על הקצפת, משאיר כל סירופ בקערה. השארת גבול 3/4 אינץ', מנה 2 כוסות של קצפת על הדובדבנים ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו כדי לצרף את הדובדבנים.
מניחים את העוגה השנייה לחתוך בצד למעלה על גבי הקצפת ולחץ למטה בעדינות.
מברישים את העוגה העליונה עם החצי הנותר של הסירופ.כפור את החלק החיצוני של העוגה עם שאר הקצפת. (אם תרצה, אתה יכול להזמין עד 2 כוסות של קצפת עבור קישוטים צנרת על החלק העליון או הבסיס של העוגה.) קו משטח עבודה עם גיליון של נייר שעווה או קלף. מחזיק את חתיכת השוקולד המוצקה עם מגבת נייר ביד אחת, משתמש בקולף ירקות כדי לגלח את השוקולד על הנייר. באמצעות הידיים, לחץ על שבבי שוקולד לתוך הצדדים של העוגה בשכבה אפילו. מניחים באופן שווה את הדובדבנים סביב הגבול העליון של העוגה.
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.