קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת היער השחור

עוגת היער השחור
עוגת היער השחור יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור II (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את סיבובים קלף במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד וקקאו, ולהקציף עד חלקה; להפריש להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רכות ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.החזר את המערבל למהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מוסיפים את השמנת החמוצה והוניל ומכים עד רק בשילוב (התערובת תיראה מעט מקושקשת). עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת שוקולד, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולהפיץ אותו לשכבות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אופים זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 14 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים מסננת משובחת על סיר קטן ושופכים את הדובדבנים והסירופ שלהם דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חותכים את הדובדבנים לשניים ומניחים אותם בקערה בינונית.מביאים את הסירופ לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר מהחום ומערבבים את הקירש ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קירשהקירשה
1
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר בינוני. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 1 1/2 כוסות של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (התערובת תהיה גבשושי, אבל זה יהיה להחליק).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מן החום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.כאשר תערובת קורנפלור-שמנת התקררה, יוצקים 2 1/4 כוסות של קרם קר לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 2 דקות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף מחצית תערובת קורנפלור-שמנת (כ 3/4 כוס) ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם 2 1/4 כוסות שמנת שנותרו חצי תערובת קורנפלור-שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים בקערה ומערבבים לשלב. להכניס למקרר עד מוכן להרכיב את cake.To להרכיב:כאשר העוגות קרירות, להשתמש סכין משונן לקצץ שכבה דקה מהחלק העליון של כל לחשוף את הפנים; להשליך את שאריות ולהגדיר את העוגות בצד. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגות, הולך בערך באמצע השכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים 1 עוגה לחתוך בצד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח חצי סירופ דובדבן שמור (כ 1/4 כוס) על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מורחים 2 כוסות של קצפת באופן שווה על גבי זה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. באמצעות כפית מחוררת, לפזר באופן שווה את כל הדובדבנים השמורים על הקצפת, משאיר כל סירופ בקערה. השארת גבול 3/4 אינץ', מנה 2 כוסות של קצפת על הדובדבנים ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו כדי לצרף את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים את העוגה השנייה לחתוך בצד למעלה על גבי הקצפת ולחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
10
מברישים את העוגה העליונה עם החצי הנותר של הסירופ.כפור את החלק החיצוני של העוגה עם שאר הקצפת. (אם תרצה, אתה יכול להזמין עד 2 כוסות של קצפת עבור קישוטים צנרת על החלק העליון או הבסיס של העוגה.) קו משטח עבודה עם גיליון של נייר שעווה או קלף. מחזיק את חתיכת השוקולד המוצקה עם מגבת נייר ביד אחת, משתמש בקולף ירקות כדי לגלח את השוקולד על הנייר. באמצעות הידיים, לחץ על שבבי שוקולד לתוך הצדדים של העוגה בשכבה אפילו. מניחים באופן שווה את הדובדבנים סביב הגבול העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דובדבנים מתוקים כהים בסירופ כבדדובדבנים מתוקים כהים בסירופ כבד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קירש או ליקר בטעם דובדבןקירש או ליקר בטעם דובדבן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו הולנדית תהליךאבקת קקאו הולנדית תהליך3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לציפוי המחבתות והקלףקמח לכל מטרה, ועוד לציפוי המחבתות והקלף4141 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1בצל צהוב בינוני, קצוץקרם כבד קרקרם כבד קר12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.semisweet שוקולדsemisweet שוקולד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר12דובדבנים טריים עם גבעולים, דובדבנים maraschino עם גבעולים, או דובדבנים מתוקים עם גבעוליםדובדבנים טריים עם גבעולים, דובדבנים maraschino עם גבעולים, או דובדבנים מתוקים עם גבעולים123 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד לציפוי המחבתות והקלףחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד לציפוי המחבתות והקלף113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לא ממותק, קצוץ דקשוקולד לא ממותק, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית בתפריט? נסה זיווג עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.