עוגת הקוקוס של ג'יימי היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם קמח עצמי עולה, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת הקוקוס של ג'יימי, עוגת הקוקוס של פאולה דין, ו עוגת חג המולד של ג'יימי אוליבר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים סוכר וממשיכים קרם היטב במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים וניל וממשיכים להכות עד רק מעורבב. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות. הבלילה ברמה בכל מחבת על ידי החזקת מחבת 3 או 4 אינץ ' מעל הדלפק, ואז להפיל אותו שטוח על הדלפק. לעשות את זה כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר ולהבטיח לך עוגה ברמה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד הסוף. מגניב מחבתות 5 עד 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים קירור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מערבבים יחד סוכר, שמנת חמוצה, חלב וקוקוס בקערה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
הוסף שכבת העוגה הראשונה על מעמד. באמצעות הקצה הלא נכון של כף עץ, נקב חורים כ 1 אינץ ' זה מזה עד העוגה כולה כבר דקר.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
מורחים שליש תערובת מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה, חזור על התהליך. למעלה עם השכבה האחרונה ולחזור על התהליך שוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מניחים סוכר, שמנת של סירופ טרטר או תירס, מלח, מים, וחלבוני ביצה בחלק העליון של דוד כפול. הכה עם מערבל חשמלי כף יד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
12
מניחים מחבת על פני מים רותחים, להיות בטוח כי מים רותחים לא לגעת בתחתית המחבת העליונה. לנצח כל הזמן על מהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי במשך 7 דקות. מקציפים בוניל. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב