עוגת הקטיפה האדומה של אמא
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא מלח, חלב-חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 9 אינץ מחבתות עוגה. בקערה, לנפות קמח עוגה עם סודה לשתיה.
מחית את הירק עם 1 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות, ומערבבים את הביצים, אחד בכל פעם.
יוצקים את צבע מאכל אדום לתוך קערה קטנה, ולמלא את מיכל צבע מאכל ריק עם מים; מוסיפים את המים לצבע מאכל. מערבבים אבקת קקאו כדי להפוך את הדבק, ומערבבים את הדבק לתוך תערובת התקצור.
מערבבים את חלב החמאה, מלח, תמצית וניל, חומץ תפוחים בקערה, ומערבבים לתוך תערובת הקצרה צבעונית, לסירוגין עם תערובת הקמח, עד משולב היטב. לגרד את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין.
כדי להכין ציפוי, לטאטא יחד את החלב ואת הקמח כל המטרה בסיר עד התערובת היא ללא גושים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה, על 1 דקה.
יוצקים את הרוטב מעובה לתוך קערת ערבוב, וצינה עד מקורר לחלוטין, לפחות 30 דקות. כאשר קר, מניחים את החמאה לתוך התערובת, ומכים עם מיקסר חשמלי לשלב; מוסיפים את תמצית הוניל ו 2 כוסות סוכר לקערה, ומכים עם המיקסר להגדיר על מהירות בינונית עד הציפוי הוא קל ורך, על 3 דקות.