עוגת הקטיפה האדומה של סבתא
עוגת הקטיפה האדומה של סבתא היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 699 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם סוכר, קמח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת הקטיפה האדומה של סבתא, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 12 על 17 אינץ ' ג ' לי רול מחבת, נייר קלף
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת וסוכר, עד אור ורך. בינתיים, בקערה קטנה, לעשות משחה מתוך צבע מאכל אדום, קקאו ומלח.
הסר קערה ממיקסר לעמוד ומערבבים בדבק ביד לחמאה המוקרמת. בכוס מדידה, מערבבים ביצים עם חלב חמאה ומוסיפים לבלילה.
מערבבים בחומץ ווניל, ולאחר מכן מוסיפים קמח וסודה לשתייה.
מערבבים עד בשילוב אבל לא מעל לערבב.
הנח קלף למעלה. חמאה הקלף.
יוצקים הבלילה למחבת להחליק את החלק העליון כדי אפילו את הבלילה החוצה, באמצעות מרית אופסט.
אופים עוגה עד קיסם יוצא נקי, כ -30 דקות.
מחממים את כל החומרים בסיר בינוני.
להקציף עד רוטב מתעבה, כ -15 דקות.
תן מגניב מעט לפני השימוש.
הפוך את העוגה על קרש חיתוך וחתוך לרבעים מהצד הארוך יותר. כדי להרכיב עוגה, להפיץ 1 של רבעים עם חלק מהציפוי כדי לכסות.
הוסף שכבה נוספת של עוגה וחזור. המשך עד שהוספה השכבה האחרונה. כפור את החלק העליון של זה ומפזרים פקאנים שנותרו.