עוגת הקטיפה האדומה של סבתא היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 699 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם סוכר, קמח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת הקטיפה האדומה של סבתא, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 12 על 17 אינץ ' ג ' לי רול מחבת, נייר קלף
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת וסוכר, עד אור ורך. בינתיים, בקערה קטנה, לעשות משחה מתוך צבע מאכל אדום, קקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
חמאה
אבקת קקאו
קרם
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
5
הסר קערה ממיקסר לעמוד ומערבבים בדבק ביד לחמאה המוקרמת. בכוס מדידה, מערבבים ביצים עם חלב חמאה ומוסיפים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קורט גדול מלח דק
קערה
6
מערבבים בחומץ ווניל, ולאחר מכן מוסיפים קמח וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
וניל
חומץ
קמח לכל מטרה
7
מערבבים עד בשילוב אבל לא מעל לערבב.
8
חמאה מחבת סדין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הנח קלף למעלה. חמאה הקלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
10
יוצקים הבלילה למחבת להחליק את החלק העליון כדי אפילו את הבלילה החוצה, באמצעות מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
מחבת
11
אופים עוגה עד קיסם יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
12
הסר מהתנור וקריר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
מחממים את כל החומרים בסיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להקציף עד רוטב מתעבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
תן מגניב מעט לפני השימוש.
4
הפוך את העוגה על קרש חיתוך וחתוך לרבעים מהצד הארוך יותר. כדי להרכיב עוגה, להפיץ 1 של רבעים עם חלק מהציפוי כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מפזרים רבע מהפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
6
הוסף שכבה נוספת של עוגה וחזור. המשך עד שהוספה השכבה האחרונה. כפור את החלק העליון של זה ומפזרים פקאנים שנותרו.