עוגת הקינוח של מרי
עוגת הקינוח של מרי דורשת 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל תוצרת בית של מרי, חביתה בסגנון קוריאני (gaeran Mari), ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים את החמאה לתוך הקמח וסוכר 1/4 כוס עד לתערובת דומה פירורים גסים; תערובת טפיחה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 18 דקות או עד השחמה קלה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר 1/2 כוס עד חלקה. מקפלים במחצית ציפוי מוקצף.
מורחים תערובת על קרום מקורר.
מערבבים פודינג על פי הוראות החבילה.
מורחים על תערובת גבינת שמנת.
למעלה עם נשאר ציפוי מוקצף. צ ' יל במקרר.