קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הקפה של בלום

עוגת הקפה של בלום
עוגת הקפה של בלום יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 503 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו גרגרי קפה מיידיים, מיץ לימון, קרם כבד מקורר היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה קראנץ ' חמוציות, עוגת דלעת קראנץ קפה, ו עוגת קפה אפרסק קראנץ.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 177°. מעיל התחתון ואת הצדדים של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מנפים יחד את הקמח, 3/4 כוס הסוכר, והמלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או בקערה גדולה, באמצעות מערבל כף יד), מקציפים את החלמונים ו 1/4 כוס סוכר במהירות בינונית עד צהוב עבה וחיוור, על 4 דקות. בהדרגה להוסיף את המים, שמן, וניל, ערבוב היטב. אם באמצעות מערבל לעמוד, להעביר את התערובת לקערה גדולה לשטוף ולייבש את קערת המיקסר ו whisk (או לשטוף את המקצף).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את החלבונים ביצה לקערת המיקסר הגדולה (או קערה אחרת) והכה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את קרם הטרטר וממשיכים להכות עד שהחלבונים יוצרים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
מוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים והכה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מוסיף את גרידת לימון ומיץ והכה רק עד incorporated, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
8
באמצעות מרית גומי, מקפלים את תערובת החלמון לתוך חלבוני הביצה. בהדרגה לקפל את החומרים יבשים, כ 1 כוס בכל פעם, עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים את העוגה במשך 55 דקות עד 1 שעה, עד שהוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן לעוגה להתקרר לחלוטין על מתלה קירור, כ 45 דקות (הסרת העוגה כאשר הוא עדיין חם יגרום לו לרוקן וקרע סביר).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
הפעל מרית אופסט סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת. מחזיק את קצה המחבת ביד אחת, לחץ על תחתית המחבת למעלה והחוצה. הפעל מרית קיזוז בין העוגה והתחתון כדי לשחרר אותו. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומקררים עד שתהיו מוכנים להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
כדי להפוך את הקפה קראנץ: לצרף מדחום ממתקים לצד סיר כבד 4-6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מוסיפים את הסוכר, הקפה והסירופ תירס לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב מדי פעם עם מרית סיליקון חסינת חום עד שהתערובת מגיעה ל-270 ° F, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
בינתיים, מעיל בכבדות 13-by-18-by-1-inch תבנית אפייה עם תרסיס אפייה nonstick. מדוד את הסודה לאפייה לתוך ramekin או כוס ומקום ליד הכיריים, יחד עם מקציף גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
כאשר קראנץ ' מגיע 132°, להגדיל את החום גבוה ומערבבים כל הזמן עד קראנץ מגיע305.
17
הסר מהחום במהירות לטאטא את סודה לשתיה לתוך מחנק; התערובת תרחיב ולאוורר במהירות, בתוך שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
יוצקים את המחנק על תבנית האפייה. אפשר לעיכול להתקרר, ללא הפרעה, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
19
באמצעות סכין קצבים או סכין כבדה אחרת, קוצצים את המחנק לחתיכות בגודל רבעון. (קראנץ ' יכול להתבצע קדימה ומאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.)
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
שלב את השמנת הכבדה, סוכר, וניל וקפה בקערה גדולה שוט עם מערבל כף יד עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את העוגה על דוכן פטיפון או עוגה, באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2
הסר את החצי העליון ואת הצד לחתוך מקום על צלחת. מכסים את שני החצאים עם קצפת, באמצעות כ 1/2 כוס לכל צד. פזר 1 כוס של מחנק באופן שווה כדי לכסות את החצי התחתון.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3
מניחים את החצי העליון, בצד שמנת למטה, על גבי שכבת קראנץ ' ולחץ בעדינות אפילו את השכבות. כפור את הצדדים ואת החלק העליון של העוגה עם שאר קצפת. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
4
כאשר אתה מוכן לשרת את העוגה, לכסות את הצדדים העליון עם מחנק שנותר (אם אתה מיישם את המחנק מראש, זה יתחיל להמיס ולאבד את הנשיכה שלה).
5
העוגה הזאת היא הטובה ביותר נהנתה היום הוא התאספו. אחסן אותו בקופסת עוגה או תחת כיפת עוגה במקרר.

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס שמן קנולה1/4 כוס שמן קנולה8שרימפס וורידיםקראנץ ' קפהקראנץ ' קפה106דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס סירופ תירס קל1/3 כוס סירופ תירס קל1אוראו ממולאים כפוליםבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים5largesביצים, מופרדות, בתוספת 2 חלבוני ביצה גדוליםביצים, מופרדות, בתוספת 2 חלבוני ביצה גדולים177דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוסות קמח לכל המטרה1/4 כוסות קמח לכל המטרה567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות קרם כבד מקורר היטב1/2 כוסות קרם כבד מקורר היטב3חתיכות טופי הית' ברגרגרי קפה מיידייםגרגרי קפה מיידיים1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת75דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס קפה מבושל חזק1/3 כוס קפה מבושל חזק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי3חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)8שרימפס וורידיםקצפת קפהקצפת קפה