עוגת הקפה של בלום יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 503 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו גרגרי קפה מיידיים, מיץ לימון, קרם כבד מקורר היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה קראנץ ' חמוציות, עוגת דלעת קראנץ קפה, ו עוגת קפה אפרסק קראנץ.
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 177°. מעיל התחתון ואת הצדדים של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם תרסיס אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מנפים יחד את הקמח, 3/4 כוס הסוכר, והמלח לקערה בינונית.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או בקערה גדולה, באמצעות מערבל כף יד), מקציפים את החלמונים ו 1/4 כוס סוכר במהירות בינונית עד צהוב עבה וחיוור, על 4 דקות. בהדרגה להוסיף את המים, שמן, וניל, ערבוב היטב. אם באמצעות מערבל לעמוד, להעביר את התערובת לקערה גדולה לשטוף ולייבש את קערת המיקסר ו whisk (או לשטוף את המקצף).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מוסיפים את קרם הטרטר וממשיכים להכות עד שהחלבונים יוצרים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
מוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים והכה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
7
מוסיף את גרידת לימון ומיץ והכה רק עד incorporated, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס
8
באמצעות מרית גומי, מקפלים את תערובת החלמון לתוך חלבוני הביצה. בהדרגה לקפל את החומרים יבשים, כ 1 כוס בכל פעם, עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים את העוגה במשך 55 דקות עד 1 שעה, עד שהוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן לעוגה להתקרר לחלוטין על מתלה קירור, כ 45 דקות (הסרת העוגה כאשר הוא עדיין חם יגרום לו לרוקן וקרע סביר).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
12
הפעל מרית אופסט סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת. מחזיק את קצה המחבת ביד אחת, לחץ על תחתית המחבת למעלה והחוצה. הפעל מרית קיזוז בין העוגה והתחתון כדי לשחרר אותו. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומקררים עד שתהיו מוכנים להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
כדי להפוך את הקפה קראנץ: לצרף מדחום ממתקים לצד סיר כבד 4-6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גב שומן חזיר
14
מוסיפים את הסוכר, הקפה והסירופ תירס לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב מדי פעם עם מרית סיליקון חסינת חום עד שהתערובת מגיעה ל-270 ° F, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
גב שומן חזיר
15
בינתיים, מעיל בכבדות 13-by-18-by-1-inch תבנית אפייה עם תרסיס אפייה nonstick. מדוד את הסודה לאפייה לתוך ramekin או כוס ומקום ליד הכיריים, יחד עם מקציף גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
אפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
כאשר קראנץ ' מגיע 132°, להגדיל את החום גבוה ומערבבים כל הזמן עד קראנץ מגיע305.
17
הסר מהחום במהירות לטאטא את סודה לשתיה לתוך מחנק; התערובת תרחיב ולאוורר במהירות, בתוך שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
יוצקים את המחנק על תבנית האפייה. אפשר לעיכול להתקרר, ללא הפרעה, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
19
באמצעות סכין קצבים או סכין כבדה אחרת, קוצצים את המחנק לחתיכות בגודל רבעון. (קראנץ ' יכול להתבצע קדימה ומאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.)
ציוד שתשתמש בו
קליבר
רול פירות צהוב אחד
1
שלב את השמנת הכבדה, סוכר, וניל וקפה בקערה גדולה שוט עם מערבל כף יד עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מניחים את העוגה על דוכן פטיפון או עוגה, באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
2
הסר את החצי העליון ואת הצד לחתוך מקום על צלחת. מכסים את שני החצאים עם קצפת, באמצעות כ 1/2 כוס לכל צד. פזר 1 כוס של מחנק באופן שווה כדי לכסות את החצי התחתון.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3
מניחים את החצי העליון, בצד שמנת למטה, על גבי שכבת קראנץ ' ולחץ בעדינות אפילו את השכבות. כפור את הצדדים ואת החלק העליון של העוגה עם שאר קצפת. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של וניל
4
כאשר אתה מוכן לשרת את העוגה, לכסות את הצדדים העליון עם מחנק שנותר (אם אתה מיישם את המחנק מראש, זה יתחיל להמיס ולאבד את הנשיכה שלה).
5
העוגה הזאת היא הטובה ביותר נהנתה היום הוא התאספו. אחסן אותו בקופסת עוגה או תחת כיפת עוגה במקרר.