עוגת הקפה של דודה אן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת הקפה של הדודה אן. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 75 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת הקפה השמנת החמוצה של דודה ג'ו, בראנץ ' ראשון: עוגת הקפה של דודה פטי, ו עוגת יום ההולדת של אמא ואן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. הפוך את ציפוי streusel: בקערה בינונית, לשלב 1/4 כוס קמח, 2/3 כוס סוכר 1 כפית קינמון.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. לפצח ביצה לתוך כוס מדידה ולאחר מכן למלא להוסיף חלב כדי להפוך 1 כוס. מערבבים וניל.
יוצקים לתוך תערובת פירור ומערבבים רק עד לחלח.
מפזרים למעלה עם streusel.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.