גשו לסופר וקנו מלאי בשר, תפוחי אדמה מזהב יוקון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. נסו עוגת הרועים המסורתית של מומיה בום, אוכל מפחיד: מומיות-כלבים ועוגיות מומיות, ו עוגת הרועים הטובה ביותר! (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ב 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים חמאה ושמן למחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בצל מטגן, גזר, סלרי ושום עד במכרז במשך כ 7 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. ברגע שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים קצת מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים באופן שווה.