קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השוקולד של ביטי

עוגת השוקולד של ביטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת השוקולד של הביטים. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, חלב חמאה, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת השוקולד של ביטי, עוגת השוקולד של ביטי Aka עוגת שוקולד תוצרת בית הטובה ביותר, ו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה שני 8 אינץ ' x 2 אינץ מחבתות עוגה עגולות. קו עם נייר קלף, ואז חמאה קמח המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
3
לנפות את הקמח, סוכר, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב. בקערה אחרת, לשלב את חלב החמאה, שמן, ביצים, וניל. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את החומרים הרטובים לייבש. עם מיקסר עדיין נמוך, להוסיף את הקפה ומערבבים רק כדי לשלב, גירוד התחתון של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
קפהקפה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד בודק עוגה יוצא נקי. מגניב המחבתות במשך 30 דקות, ואז להפוך אותם על מדף קירור מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
מניחים שכבה 1, צד שטוח למעלה, על צלחת שטוחה או על מעמד עוגה. עם סכין או מרית אופסט, להפיץ את החלק העליון עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
6
מניחים את השכבה השנייה על גבי, מעוגל בצד למעלה, ולהפיץ את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
7
קוצצים את השוקולד ומניחים אותו בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים. מערבבים עד פשוט נמס ולהניח בצד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
8
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב בהיר ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
9
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל וממשיכים להכות במשך 3 דקות. הפעל את המיקסר נמוך, בהדרגה להוסיף את הסוכר של ממתקים, ולאחר מכן להכות במהירות בינונית, גירוד את הקערה לפי הצורך, עד חלקה וקרם. ממיסים את אבקת הקפה ב 2 כפיות של מי ברז החמים. על מהירות נמוכה, להוסיף את השוקולד וקפה לתערובת החמאה ומערבבים עד מעורבב. אל תצליף!
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קפה נמסקפה נמס
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קפהקפה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
מורחים מיד על העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים