תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת השוקולד של הביטים. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, חלב חמאה, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת השוקולד של ביטי, עוגת השוקולד של ביטי Aka עוגת שוקולד תוצרת בית הטובה ביותר, ו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה שני 8 אינץ ' x 2 אינץ מחבתות עוגה עגולות. קו עם נייר קלף, ואז חמאה קמח המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
3
לנפות את הקמח, סוכר, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב. בקערה אחרת, לשלב את חלב החמאה, שמן, ביצים, וניל. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את החומרים הרטובים לייבש. עם מיקסר עדיין נמוך, להוסיף את הקפה ומערבבים רק כדי לשלב, גירוד התחתון של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
וניל
קפה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מרית
בלנדר
קערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד בודק עוגה יוצא נקי. מגניב המחבתות במשך 30 דקות, ואז להפוך אותם על מדף קירור מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
5
מניחים שכבה 1, צד שטוח למעלה, על צלחת שטוחה או על מעמד עוגה. עם סכין או מרית אופסט, להפיץ את החלק העליון עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
סכין
6
מניחים את השכבה השנייה על גבי, מעוגל בצד למעלה, ולהפיץ את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
7
קוצצים את השוקולד ומניחים אותו בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים. מערבבים עד פשוט נמס ולהניח בצד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
8
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב בהיר ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
9
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל וממשיכים להכות במשך 3 דקות. הפעל את המיקסר נמוך, בהדרגה להוסיף את הסוכר של ממתקים, ולאחר מכן להכות במהירות בינונית, גירוד את הקערה לפי הצורך, עד חלקה וקרם. ממיסים את אבקת הקפה ב 2 כפיות של מי ברז החמים. על מהירות נמוכה, להוסיף את השוקולד וקפה לתערובת החמאה ומערבבים עד מעורבב. אל תצליף!