אם יש לך כל מטרה קמח, כפות מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: טאקו ארוחת הבוקר של סוזן, הצ'ילי האדום של סוזן, ו סלט הסלמון הפראי של סוזן.
הוראות
1
Preheat oven to 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
In a large bowl, vigorously whisk together flour, salt, baking powder, baking soda, sugar, and cocoa.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
נייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
Add 1 cup and 2 tablespoons of water and 1 cup and 2 tablespoons of canola oil.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
רצועת קליפת לימון אחת
4
Mix for 1 minute.
5
Add eggs, 3/4 cup of water, vanilla.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
6
Mix 5-6 minutes with a whisk, 3-4 minutes with a hand mixer, or 2 minutes with a Kitchen
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
Aid mixer.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
Pour into three 10" cake pans, bake at 177° for 25-35 minutes (adjust for convection); test by placing and removing a toothpick through the center at 25 minutes. When toothpick comes out clean, loosen from pans and then put back in the pans.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
Let cakes cool for 15 minutes. Keep in the pans, wrap in foil, and put in the freezer for at least 2 hours.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
This part is a little harder as it is really done to taste.
2
Put powdered sugar and 3/4 cup cocoa into a food processor. Pulse until blended.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
Drizzle in, until about the consistency of firm butter, several tablespoons of flavoring liquid (water if you aren't looking for flavor beyond the cocoa and butter). To not put in too much liquid, but if you do, add cocoa or sugar. Taste. When the flavor and consistency is right,
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורז
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
4
add 1 1/2 cup of butter (firm, not cold and not too soft). A good rule of thumb is that both the butter and the sugar mixture should be slightly firmer than you would want it to be to spread it, since the mixing action of the food processor will warm it slightly. Pulse until blended.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
Remove the cakes from the freezer and from their pans. Stack, frosting each layer as you go.
Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are my top picks for Chocolate Cake. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.