עוגת התות הטובה ביותר אי פעם
עוגת התות הטובה ביותר אי פעם דורש מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת ספוג תות בריאה עם ציפוי תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שמן וקמח שני מחבתות עוגה 8 אינץ'.
מערבבים תותים מחית, חלב, ביצים, ו 1 כף תמצית וניל יחד בקערה קטנה; להעביר את הקערה של מערבל לעמוד.
מקציפים קמח, סוכר לבן, אבקת אפייה, ומלח לתערובת תות על נמוך; מוסיפים חמאה וממשיכים להכות נמוך עד בשילוב שווה.
עצור מיקסר, לגרד צדדים, והכה שוב במשך כ -30 שניות.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז כל עוגה יוצא נקי, כ -25 דקות. מגניב את העוגות מחבתות במשך כ 10 דקות; להעביר מתלים חוט מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד בקערה בינונית עד חלקה. בהדרגה לנצח את הסוכר של ממתקים לתוך תערובת גבינת שמנת עד שמנת ורך; מערבבים 1 כפית תמצית וניל.
מורחים על 1/2 הציפוי על גבי עוגה 1.
מניחים עוגה שנייה על גבי שכבת ציפוי; מורחים את הציפוי שנותר על גבי עוגה שנייה וסביב הצדדים של שתי העוגות.