עוגת התות של הזקן
אם יש לכם חמאה, אגוז מוסקט טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת קוקוס ללא בישול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים מחבת טפטוף על המדף הנמוך ביותר כדי לתפוס מיצי עוגה.
כדי להפוך ציפוי: בקערה בינונית, לערבב עד רכות 3/4 כוס סוכר, 3/4 כוס קמח, חמאה, אגוז מוסקט.
המקום ניקה תותים בקערה עמוקה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הסוכר 1/2 כוס, 1/2 כוס קמח, ו קורנפלור. בעדינות מעיל פירות יער עם תערובת זו; להיזהר לא למחוץ פירות יער.
יוצקים פירות יער לתוך קרום עוגה מוכן mounding אותם באמצע; mounding יש צורך כמו פירות יער ישקע כפי שהם אופים. מכסים פירות יער עם ציפוי פירור פירורים העליון עם כ 15 כתמים בגודל אפונה של חמאה. לעטוף קצוות של קרום העוגה עם נייר כדי למנוע שריפה.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים במשך 40 דקות נוספות. כאשר יש 10 דקות לסיום האפייה, מפזרים קצת סוכר נוסף על ציפוי פירור ולאחר מכן לסיים את האפייה.