עוגת התפוחים ההולנדית של מיס ז'אן
עוגת התפוחים ההולנדית של מיס ז'אן עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 478 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 13 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, קמח, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 16%. נסו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, וויליאם טל לעולם לא מתגעגע לעוגת תפוחים, ו תפוח הולנדי בייבי (או פנקייק תפוח גרמני) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3/4 כוס סוכר, קינמון, ו 2 כפיות טפיוקה בקערה גדולה, ערבוב היטב.
הוסף פרוסות תפוח; לזרוק היטב. תניח בצד.
מערבבים 3/4 כוס סוכר ו 3/4 כוס קמח בקערה, ערבוב היטב.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד מתפורר. תניח בצד.
שלב 1 קמח כוס, קיצור, ומלח עם בלנדר מאפה עד מתפורר.
מפזרים מי קרח, 1 כף בכל פעם, באופן שווה על פני השטח; מערבבים עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. לעצב מאפה לכדור.
רול מאפה לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להשתלב 9 אינץ ' pieplate; לקצץ עודף מאפה לאורך הקצוות. מקפלים קצוות תחת, ו crimp.
מפזרים עם הנותרים 2 כפיות טפיוקה. כפית תערובת תפוח לתוך הקרום, הרכבה במרכז.
מפזרים תערובת חמאה, מכסה תערובת תפוחים לחלוטין.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 400 במשך 25 דקות. עוגת מגן מפני overbrowning על ידי הצבת ריבוע של רדיד אלומיניום קלות על עוגה.
אופים עוד 20 דקות. מגניב על מתלה תיל.
טיפים: תערובת הקצרת קמח עבור המאפה צריך להיות דומה אפונה קטנה, לא קמח תירס, עבור flakiness מקסימלית. היזהר לא לעבוד תערובת מאפה עבור piecrust יותר מאשר הכרחי לחלוטין "לאסוף" אותו יחד לתוך כדור או שזה יהיה צפוף, קשה, ולאבד את העוויתות שלה. אם התקצור שלך הוא לא מגניב, אתה יכול לצנן את תערובת קיצור לפני המים הוא הוסיף.