עוגת התפוחים של אמא אני
עוגת התפוחים של אמא אני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 186 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך אגוז מוסקט טחון, ויסקי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C). להתאים את הקרום התחתון לצלחת פאי 9 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר, קמח, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מניחים תפוחים פרוסים בקערה גדולה ומפזרים תערובת סוכר. לזרוק עד תפוחים מצופים היטב. כפית תפוחים למחבת.
נקודה תפוחים עם חמאה או מרגרינה, ואז מפזרים ויסקי. כיסוי עם קרום העליון. אטמו קצוות וחתכו פתחי קיטור למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. טמפרטורה נמוכה יותר 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים 40 דקות נוספות.