עוגת ויסקי קלה
עוגת ויסקי קלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1180 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך חמאה, ויסקי, פודינג מיידי וvanillan תערובת מילוי עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי, עוגות ויסקי קלות, ו Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 9 (5x3 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, תערובת פודינג, חלב, שמן, 1/4 כוס ויסקי ואת הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 5 דקות.
להוסיף 2 כוסות אגוזי מלך; לנצח 1 דקה (הבלילה תהיה עבה מאוד). מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור; מניחים על מדפי קירור.
בעוד עוגות עדיין חמות, בקערה גדולה אחרת, לנצח חמאה מומסת, 1 1/2 כוסות ויסקי אבקת סוכר עם whisk עד חלקה. בקערה קטנה, להזמין 1 1/2 כוסות הדובדבן בקערה קטנה; להפריש.
עם שיפוד במבוק, לתקוע חורים בכל עוגה.
יוצקים כמה הדובדבן שנותר על צמרות של עוגות; בואו להשרות 1 דקה. חזור עד כל הדובדבן ספוגה לתוך עוגות.
כדי זיגוג 1 1/2 כוסות שמורות, להוסיף 2 אגוזי מלך כוסות. תערובת אגוזי מלך כפית על גבי עוגות. מגניב לגמרי, 45 עד 60 דקות.