עוגת וניל אולטימטיבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת וניל האולטימטיבי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 855 קלוריות. אם יש לך שמנת כבדה, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קאפקייק וניל - מבחן קאפקייק וניל האולטימטיבי שנאפה על ידי 50 אופים ועוד היד נטויה, גלידת vanillan האולטימטיבי, ו עוגות וניל אולטימטיביות.
הוראות
הפוך את הציפוי: הכה את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה ורכה, 1 עד 2 דקות. בהדרגה לנצח את הסוכר ' ממתקים עד חלקה.
להוסיף את הוניל, להגדיל את מהירות המיקסר בינוני גבוה לנצח עד עבה, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את החלב קצת בכל פעם ומכים עד הזיגוג הוא להפיץ אבל לא נוזל.
להרכיב את העוגה: לשים 1 שכבת עוגה על מגש; מורחים 1 ציפוי כוס על גבי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ולאחר מכן לכסות את כל העוגה עם זיגוג הנותרים. לקשט עם סוכריות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ומניחים את תחתית נייר קלף; חמאה על הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על העודף.
לטאטא 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה עד בשילוב. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר בינוני; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בנקודה זו.)
מערבבים 1/2 כוס מים עם הקרם בכוס מדידה נוזלית או קערה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקרם, מתחיל ומסתיים בקמח, עד פשוט חלקה.
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
אופים עד העוגות מוזהבות קלות על גבי והמרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ, 25 עד 30 דקות.
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.