עוגת וניל בסיסית 2
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת וניל בסיסית 2. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת וניל ללא ביצים, איך לעשות עוגת וניל ללא ביצים בסיסית, קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל, ו מרשמלו וניל בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש ל 350 מעלות F. לרסס שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול ואבק עם קמח.
שים את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את הסוכר והדופק כמה פעמים כדי לשלב באופן שווה.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים למרכיבים יבשים. דופק עד התערובת נראית כמו חול גס, עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה, על 5 פעמים.
לטאטא את החלב, וניל וביצים יחד בכוס מדידה נוזלית. עם ריצת המעבד, יוצקים את החומרים הרטובים ואת התהליך כדי להפוך את הבלילה חלקה (זה לוקח פחות מדקה). מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד לשיפוד קיסם או קטן מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
לקרר את העוגות על מדף במשך 15 דקות. ואז להפעיל סכין סביב הקצוות של המחבתות ולהפוך את העוגות על צלחת. הפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין על המדף, כ 45 דקות. (זה חשוב-הדובדבן עוגה חמה היא לא דבר שמח.)