קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת זהב מוורונה: פנדורו די ורונה

עוגת זהב מוורונה: פנדורו די ורונה
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 23%. נסו עוגת מפתח זהב, עוגת לירה זהובה, ו עוגת לימון מוזהבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את המים, השמרים, הסוכר, החלמון 1 ו -1 / 2 כוס הקמח, וערבבו היטב. מכסים במגבת לחה ומניחים במקום חמים למשך 2 שעות, או עד להכפלה בכמות גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
על משטח עבודה נקי, תלולית 3 של כוסות הנותרים של קמח ולעשות היטב במרכז. בקערה בינונית מקציפים יחד 4 מהחלמונים, 1/2 כוס סוכר, החמאה ו 1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את שילוב השמרים מלמעלה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
יוצקים את כל התערובת לקמח היטב ומערבבים בהדרגה את הקמח לנוזלים ליצירת בצק דביק. ללוש את הבצק במשך 5 עד 10 דקות, או להשתמש בתוסף וו הבצק על מערבל חשמלי. הבצק צריך להישאר מעט דביק, בניגוד לבצק לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
משמנים או משמנים קערה גדולה ומוסיפים את הבצק, הופכים לציפוי מכל הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מכניסים את הבצק ומוסיפים את יתרת הקמח, החלמונים, 1/2 כוס מים, ביצה, סוכר וגרידת לימון ולשים עד לקבלת תערובת אחידה, ואז ללוש 10 דקות נוספות על משטח עבודה מקומח.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
אגרוףאגרוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מניחים בקערה משומנת או חמאה ומכסים בניילון נצמד, ואז מניחים לתפיחה של 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
חמאה וקמח שתי תבניות פנדורו או פחיות קפה. אגרוף את הבצק למטה, לחלק אותו 2, לגלגל כל חתיכה לתוך הכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים כדור אחד בכל אחת מהתבניות, ומניחים לתפוח למשך 1 1/2 שעות.
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
אופים את הפנדורו במשך 35 דקות, עד ששיפוד המוחדר במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
תנו לנוח 10 דקות, ואז פתחו את התבנית והניחו להתקרר לחלוטין.
13
בקערה קטנה משלבים את הסוכר והמים של הקונדיטורים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מזלפים את הפנדורו בתערובת ומגישים בטריזים.