עוגת זהב מוורונה: פנדורו די ורונה
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 23%. נסו עוגת מפתח זהב, עוגת לירה זהובה, ו עוגת לימון מוזהבת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את המים, השמרים, הסוכר, החלמון 1 ו -1 / 2 כוס הקמח, וערבבו היטב. מכסים במגבת לחה ומניחים במקום חמים למשך 2 שעות, או עד להכפלה בכמות גדולה.
על משטח עבודה נקי, תלולית 3 של כוסות הנותרים של קמח ולעשות היטב במרכז. בקערה בינונית מקציפים יחד 4 מהחלמונים, 1/2 כוס סוכר, החמאה ו 1/2 כוס מים.
מוסיפים את שילוב השמרים מלמעלה ומערבבים היטב.
יוצקים את כל התערובת לקמח היטב ומערבבים בהדרגה את הקמח לנוזלים ליצירת בצק דביק. ללוש את הבצק במשך 5 עד 10 דקות, או להשתמש בתוסף וו הבצק על מערבל חשמלי. הבצק צריך להישאר מעט דביק, בניגוד לבצק לחם.
משמנים או משמנים קערה גדולה ומוסיפים את הבצק, הופכים לציפוי מכל הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 2 שעות.
מכניסים את הבצק ומוסיפים את יתרת הקמח, החלמונים, 1/2 כוס מים, ביצה, סוכר וגרידת לימון ולשים עד לקבלת תערובת אחידה, ואז ללוש 10 דקות נוספות על משטח עבודה מקומח.
מניחים בקערה משומנת או חמאה ומכסים בניילון נצמד, ואז מניחים לתפיחה של 2 שעות נוספות.
חמאה וקמח שתי תבניות פנדורו או פחיות קפה. אגרוף את הבצק למטה, לחלק אותו 2, לגלגל כל חתיכה לתוך הכדור.
מניחים כדור אחד בכל אחת מהתבניות, ומניחים לתפוח למשך 1 1/2 שעות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
אופים את הפנדורו במשך 35 דקות, עד ששיפוד המוחדר במרכז יוצא נקי.
תנו לנוח 10 דקות, ואז פתחו את התבנית והניחו להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה משלבים את הסוכר והמים של הקונדיטורים ומערבבים היטב.
מזלפים את הפנדורו בתערובת ומגישים בטריזים.