עוגת זנגביל
עוגת זנגביל היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לכם חומץ מזוקק, ביצה, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת.
הוראות
בקערה גדולה להכות יחד את הקיצור וחצי של הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
מוסיפים את הסוכר, מולסה, זנגביל, קינמון, ביצה וחומץ להתמזג ביסודיות. מערבבים את הקמח שנותר ומערבבים עד חלקה. הצינה מכוסה לפחות 3 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קל לשמן את התבנית עם שמן צמחי או תרסיס.
מניחים את התבנית במקפיא במשך 10 דקות.
הסר את התבנית מהמקפיא ולחץ על הבצק לתוך התבנית מוודא ללחוץ לתוך כל הפינות. לשחרר את הקצוות של העוגייה, להתהפך ולתת ליפול על גיליון העוגיות.
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. מגניב לקשט עם סוכר' ממתקים, סוכריות סוכר, וכו'.