עוגת זעפרן לחג
עוגת זעפרן החג דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 15. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 130 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצה, סוכר פנינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (זעפרן): סלט חצילים קלוי עם יוגורט זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו עוגת זעפרן חמאה.
הוראות
מניחים חמאה וכל אבל 1 כפית סוכר בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 5 דקות).
הוסף ביצה; לנצח עד בשילוב טוב.
מחממים חלב בסיר קטן על אש בינונית. למחוץ זעפרן עם הנותרים 1 כפית סוכר במרגמה או צלחת קטנה.
הסר חלב מחום; להוסיף סוכר זעפרן לסיר, ומערבבים. לכסות ולתת תלול 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח, מתמזגים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בצימוקים.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה משומנת קלות 8 אינץ'. מסדרים שקדים על גבי הבלילה; מפזרים באופן שווה עם סוכר פנינה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר עוגה מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
למד על זעפרן: סטיגמות צהובות-כתומות אלה מכרכום סגול קטן לפצות את התבלין היקר ביותר בעולם כי זה מאוד עבודה אינטנסיבית-כל פרח מספק רק שלוש סטיגמות, אשר חייב להיות יד הרים אז מיובש. למרבה המזל, זעפרן קטן הולך דרך ארוכה. תבלין זה הוא חלק בלתי נפרד מאכלים מסורתיים רבים כגון לחמניות זעפרן שבדיות שהוזכרו, ריזוטו milanese, bouillabaisse, פאייה. זעפרן אבקה מאבד את טעמו ולעתים קרובות ניתן נואף עם חיקויים. קנה כמות קטנה של חוטים באיכות גבוהה, למחוץ או תלול רק לפני השימוש. חנות זעפרן אטום במקום קריר, חשוך.