והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אם 3.31 $ למנה נופל בתקציב שלך, עוגת חג ההודיה טורקיה עשויה להיות מצוינת ללא גלוטן מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם בטטות, גבינת פרמזן, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חג ההודיה ועוגת חג ההודו., עוגת חג ההודיה עשויה תרנגול הודו אמיתי! ושאריות, ו חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את שכבות טורקיה:1
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את כל שאר החומרים בקערה גדולה ומערבבים, באמצעות ידיים נקיות, עד בשילוב (dont לסחוט או overwork). מחלקים את התערובת באופן שווה בין המחבתות, להפיץ אותו לקצוות להחליק את החלק העליון.
אופים עד מבושל דרך ואת העוגות מתחילים להתרחק הקצוות של המחבתות, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור (אבל להשאיר את התנור על) ולתת מגניב במשך כ 10 דקות. באמצעות מגבת נייר, למחוק כל שומן עודף מן השטח שכבות העוגה; להפריש. (בעוד עוגות טורקיה מבשלים, לעשות את תפוחי אדמה מתוקים.) כדי להפוך את שכבת בטטה: 1
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים סל ספינת קיטור בסיר גדול עם מכסה הדוק.
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים מספיק מים כדי להגיע ממש מתחת לסל; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות.2מול, לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולחתוך אותם לקוביות 1 אינץ'. לאחר שהמים רותחים, מניחים את הקוביות בסל הקיטור, מכסים ואדים עד שתפוחי האדמה נותנים כאשר הם מנוקבים במזלג, כ-20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
8
להעביר את סל ספינת הקיטור עם תפוחי האדמה לצלחת; להפריש.3Discard המים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מניחים את החלב והחמאה בסיר ומחממים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה. כבה את החום, הוסף את תפוחי האדמה המתוקים השמורים ואת הסוכר החום, מלח נמדד, מייס או אגוז מוסקט, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; לשמור warm.To להרכיב:1arrange מתלה בשליש התחתון של התנור. תריץ סכין מסביב לקצה של עוגות ההודו. Unmold אחד של שכבות טורקיה ומניחים אותו בצד התחתון על מחבת עוגה 8 אינץ הפוך או צלחת הגשה חסינת ovenproof. עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ 1 1/4 כוסות של פירה מעל החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' (לשמור על תפוחי אדמה הנותרים חם). 2 תוך שימוש בחלק האחורי של כף נקייה, מורחים את רוטב החמוציות באופן שווה על פירה. 3 תוך שימוש בידיים שלך, בעדינות לארוז את המילוי בשכבה זוגית על רוטב חמוציות, באמצעות יד אחת כדי לשמור על כל מלית מנפילה מהצד. לחץ בעדינות על המילוי כדי לוודא שהוא שומר על פירה ורוטב חמוציות.4לפרוש באופן שווה עוד 1 1/4 כוסות של פירה על המילוי (לשמור על תפוחי אדמה הנותרים חמים). 5מולד את שכבת טורקיה השנייה ומניחים אותו בצד התחתון על גבי פירה. 6
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כָּתֵף
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מייס קרקע
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
מרסק תפוחי אדמה
כף אחת של שומן טבעי
20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להעביר את מחבת העוגה או צלחת עם העוגה שהורכבה חלקית על תבנית אפייה ואופים עד מחומם דרך, על 30 עד 40 דקות (מדחום מיידי לקרוא צריך לרשום 74°).7
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעי
11
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים את התנור כדי לצלות.8עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה מעיל מבחוץ (אבל לא העליון) של העוגה כולה עם פירה הנותרים (ייתכן שנשאר קצת). 9עם סכין ארוכה ונקיה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ את כל תפוחי האדמה המתוקים על גבי העוגה. מסדרים את המרשמלו על פני החלק העליון ולחץ אותם בעדינות לתוך תפוחי האדמה המתוקים. 10לפנות את תבנית האפייה עם העוגה שהורכבה לתנור ולהטגן עד המרשמלו הם זהובים, על 1 עד 2 דקות (לצפות מקרוב כך מרשמלו לא לשרוף). באמצעות שתי מריות שטוחות, בזהירות להעביר את העוגה לצלחת הגשה.