עוגת חגב
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. אם יש לכם חצי וחצי, עוגיות כריך שוקולד, ליקר קרם דה קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת חגב, עוגת חגב, ו עוגת חגב.
הוראות
לזרוק את העוגיות חמאה מומסת לתוך מעבד מזון ולרסק (או, אם יש לך כמה תוקפנות או אנרגיה כדי להוציא, אתה יכול למחוץ אותם בשקית Ziploc גדולה.)
יוצקים לתוך תבנית עוגה ולחץ לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת. תניח בצד.
מחממים מרשמלו וחצי בסיר על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. ברגע שהכל נמס ומשולב, מניחים סיר בקערת קרח להתקרר במהירות. (ערבוב מדי פעם יזרז את התהליך הזה.) פעם מגניב, להוסיף קרם דה menthe ו קרם דה קקאו. לטעום ולהוסיף עוד קרם דה menthe במידת הצורך.
להוסיף אחת עד שתי טיפות צבע מאכל ירוק (אופציונלי!) בקערת ערבוב, להכות קצפת עד נוקשה.
יוצקים תערובת מרשמלו קר לתוך הקצפת לקפל יחד בעדינות.
יוצקים מילוי לתוך קרום שוקולד (הערה: ייתכן שיהיה מילוי טוב 1/2 כוס נשאר, בהתאם לגודל של מחבת העוגה שלך!)
מפזרים פירורי שוקולד נוספים על החלק העליון.
מניחים פאי במקפיא להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות שעתיים.
הסר מן המקפיא עשר דקות בערך לפני שאתה רוצה לחתוך ולהגיש.